Det hele begynte med et gateparty på den notoriske Angell Town estate i Brixton i London onsdag kveld. Angell Town er et stort område med sosialboliger som huser rundt 4000 personer. Det har i årtier vært et av Londons verste strøk for gjengkriminalitet og antisosial oppførsel.

Gatefesten endte med at 22 politi ble skadet da mobben gikk til angrep på dem. Lederen for Metropolitan Police Federation, Ken Marsh, fortalte at nesten 30 av hans kollegaer var «walking wounded». Aggressiviteten eksploderte mot politiet da de forsøkte å få kontroll over mengden for å få dem til å forlate området og det uregulerte gatepartyet i Overton Road i Brixton. Ungdommene danset tett og drakk fra samme flasker:

«No-one expects this level of violence and hostility to just erupt at the speed it does towards police. It’s horrendous,» sa Ken Marsh.

Det var ikke først ut i morgentimene at politiet greide å gjenvinne en slags kontroll.

Priti Patel er ikke imponert. Metropolitan Police Commissioner Cressida Dick vil bli kalt inn på teppet fredag morgen.

Home Secretary Priti Patel has described the scenes last night as 'utterly vile' and said she will be picking it up with the Met Commissioner

 

https://www.youtube.com/watch?v=E0Y_Rq_ubrU
Angell Town

Dagen etter var bakken dekket av tomflasker og tomme ampuller med hippy crack (dinitrogenoksid – også kjent som lystgass). Lystgass er smertestillende og kan gi hallusinasjoner. Det brukes av mange unge på fest.

The aftermath: The ground in Brixton was littered with drinks bottles and small containers which have what is known as 'hippy crack' inside

Politiet reagerer sterkt på at de blir angrepet når de forsøker å gjøre jobben sin. Lederen for det nasjonale politiforbundet, John Apter, sier at medienes feilaktige og inflammatoriske reportasjer har gjort politiet sårbare for voldelige personer som ikke trenger noen særlig unnskyldning for å angripe dem.

Police Federation chair John Apter slammed violence against officers in Brixton last night

Londons politiforbund sier at politiet ikke er punchbager.

Det er ikke de som mediene ynder å kalle høyreekstreme som er problemet for politiet. Her vokter de fredelig statuen av Churchill sammen mot Black Lives Matter aktivistene:

Tidligere Metropolitan politimester Kevin Hurley forklarer volden med at politiet har gitt opp å få svarte ungdommer til å overholde loven. Til Sky News forteller han at de unge svarte mener at politiet undertrykker dem, mens politiet selv erfarer at å håndtere de unge svarte gjør at de setter sin egen karriere på spill. Årsaken til at så mange unge svarte dreper hverandre i London er fordi politiet har gitt opp å ta fra dem kniver og våpen, sier han.

‘We’ve got into a vicious circle with police officers dealing with young black people, who always come to the perspective that the police are trying to suppress them. And the police very quickly come to learn that dealing with young black people is quite frankly aggravation that puts their careers and mortgages at risk. That’s the reason why so many black youth are killing each other in London, because the police have given up trying to stop them taking knives and guns off them.’

Regnbuepolitiet er et sørgelig syn, her representert av Ipswich politi. Dette er ikke hva folk vil ha. Regnbuepolitiet greier ikke å stanse voldelige kriminelle fra innvandrermiljøene. De voldelige kriminelle ler høyt og lenge av regnbuepoliti.

Venstresiden har fått det for seg at vi ikke trenger politi lenger. Det er politiet som er selve problemet, tror de. De forstår ikke at det er de virkelig voldelige som kommer til å ta over gatene når anarkiet bryter ut, ikke dem selv med blomster og plakater om klima og Black Lives Matter.

Det ser ut til å gjelde forskjellige samfunnsregler avhengig av hudfargen din nå. Dette er ikke et skritt i riktig retning for likeverd.

Denne amerikanske jenta har fått nok av venstresidens dobbeltmoral og setter skapet på plass:

Galskapen vil ingen ende ta:

BBC      ITV

Kjøp Islamismen i Sverige her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.