30 knivdrepte tenåringer er registrert for London i 2021. Dermed passerte man den tidligere deprimerende rekorden fra 2008 på 29 personer. De drepte er som regel involvert i gjengkriminalitet og de har som regel minoritetsbakgrunn. Bildet viser ofrene, men det ville være svært overraskende om ikke en fotokompilasjon av drapsmennene ville se tilnærmet lik ut.

Problemet med knivdrap har økt etter at det ble rasistisk for politiet å utføre kroppsvisitasjon av svarte, unge menn. På en normal måned i London konfiskerer politiet 400 kniver, men det kunne ha vært flere.

 

This year more teenagers were killed in London than at any point in the last 18 years. Murder investigations launched into the death of  anyone aged between 13 and 19 in the capital.  .

Unge svarte gutter dør som følge av politisk korrekthet. Man ville tro at det ville være å foretrekke at noen følte seg litt krenket. The Guardian skrev at svarte unge menn ble stoppet og sjekket av politiet syv ganger oftere enn hvite under lockdown.

Flere i politiet mener at dette ikke er rasisme, men at det gjenspeiler det korrekte bildet av hvem de voldelige kriminelle er.

The Metropolitan Police etterforsker 122 drap i London i år, hvorav 79 er knivdrap. Grov kriminalitet i London er generelt synkende (på grunn av covid?), men ikke når det gjelder ungdom under 18 år.

Borgermester Sadiq Khan sier at sikkerheten for Londons innbyggere «alltid vil være hans prioritet». Det høres hult ut etter fem år i jobben som borgermester.

‘Senseless violence has once again resulted in the loss of two young men with their lives in front of them and my thoughts and prayers are with the victims’ families, friends and communities at this awful time.

‘I continue to remain in close contact with the Met Police who are doing everything possible to bring those responsible for these killings to justice. Anyone with information should contact the police or Crimestoppers anonymously. There is absolutely no honour in staying silent.’

‘The safety of Londoners will always be my number one priority.

For noen år siden kommenterte Trump kriminaliteten i London slik: «London trenger en ny borgermester så snart som mulig. Khan er en katastrofe – og det vil bare bli verre. Han er en nasjonal skam som ødelegger City of London».

 

 

Kjøp Kents bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.