Nytt

Pastor Jan Aage Torp under «Med Israel for fred» (MIFF) sin støttemarkering for Israel utenfor den Israelske ambassaden i Oslo lørdag ettermiddag, 24. november 2012. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Pastor Jan-Aage Torp har sendt ut en pressemelding der han opplysr at han har meldt seg ut av Krf etter ti års medlemskap:

Kjære KrF!

Jeg melder meg herved ut av partiet med umiddelbar virkning.

Det er en del viktige anliggender som KrF fortsatt målbærer, og jeg verdsetter enkeltstående representanters innsats. Ropstad gjør til tider et godt arbeid.

Men utslagsgivende for meg nå er Ida Lindtveit Røses utilslørede hyllest av Pride. Jeg har forståelse for at KrF ikke fronter kampen imot Pride. Men at dere lar partiets barne- og familieminister gjøre det stikk motsatte, nemlig å hylle Pride, er en tragedie.

Jeg takker for en del gode ting siden jeg meldte meg inn for annen gang i 2010, men samlet sett er ikke KrF lenger et parti jeg kan anbefale.

Vennlig hilsen,

Jan-Aage Torp, Oslo

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!