Med de nye kriteriene som dagens unge Black Lives Matter-demonstranter setter for begrepet «rasisme» kan ingen historiske personer lenger verdsettes med mindre de kjempet en kamp for de svarte. Galskapen ville ingen ende ta i London hvor de griset til Churchill-statuen fordi, som tilgriseren forklarte til BBC, Churchill kjempet ikke for de svarte, han kjempet for å beholde kolonialsmen.

‘I tagged up the statue of Churchill because he’s a confirmed racist. He fought the Nazis to protect the Commonwealth from invasion – he didn’t do it for black people or for people of colour or for people of anything. He did it sheerly for colonialism. People will be angry – but I’m angry that for many years we have been oppressed’.

Hvordan Storbritannia eller Europa ville sett ut idag uten Churchill, er vanskelig å si, men sannsynligvis ville den unge mannen ikke hatt den samme ytringsfriheten som han misbruker på et grotesk måte i et angrep på Churchill. Ytringsfrihet gir ikke rett til vandalisme.

 

 

 

Her forklarer han seg for BBC:

Med Churchills temperament, så ville han nok ha blitt fristet til å slå de historieløse ignorantene med stokken:

Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.