McDonalds, Askerveien i Asker. Skjermdump, Google Street View

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe på McDonalds-restauranten i Asker lørdag morgen. Restauranten ble umiddelbart stengt.

– Vi fikk melding klokken 6.20 om en 18 år gammel mann som oppførte seg truende og som sa han skulle drepe alle sammen, forteller operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Budstikka.

Restauranten måtte stenge for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, og fire ansatte er satt i karantene. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

– Det er selvfølgelig kjedelig, men vi har rutiner for hva vi skal gjøre, og det har vi hatt hele veien, forteller driftskonsulent Jonas Renå i McDonalds. Han bekrefter at saken er politianmeldt.

På grunn av russen har restauranten vakthold i døren. 18-åringen ble utvist av vekterne da han begynte å oppføre seg truende. Det var noen russ som satt og spiste i lokalet da den unge mannen kom inn.

Ifølge Renå var planen å åpne restauranten igjen senere lørdag.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.