Illustrasjonsbilde: Depositphotos.

Tysk politi har arrestert fem afghanske menn og ettersøker en sjette etter at en 15 år gammel jente i München anklaget dem for å ha voldtatt henne over et tidsrom på tre dager, skriver Frankfurter Allgemeine.

De seks, som alle er afghanske statsborgere, er mellom 17 og 28 år gamle, og marerittet for den unge jenta begynte da hun en lørdag i september traff 17-åringen hjemme hos noen bekjente i München-bydelen Pasing. Der hadde hun avslått en invitasjon til samleie, men den unge afghaneren hadde senere oppført seg så truende at hun gav etter.

Siden fortsatte den unge mannen med sine trusler mot jenta. Han satte henne under så sterkt press at fem andre mannlige bekjente av 17-åringen hadde samleie med henne en etter en helt til tirsdagen etter.

Etter at den unge jenta slo alarm, ble 17-åringen pågrepet mot slutten av september, og fire av de fem andre mot slutten av oktober. En anke av varetektsfengslingen fra en av de pågrepne, er blitt avvist.

Siden migrasjonsbølgen i 2015 har Tyskland blitt rystet av en rekke draps-, volds- og sedelighetssaker der gjerningsmennene har vært asylanter. Fenomenet har også gitt opphav til en rekke protestdemonstrasjoner, som systematisk er blitt møtt med motdemonstrasjoner.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂