Laura Ingraham og Nikki Haley. Stillbilde: Fox News.

USAs tidligere FN-ambassadør Nikki Haley reagerer med vantro på nylig avslørte FBI-dokumenter som viser at høytstående tjenestepersoner vurderte hvordan de kunne få avsatt og straffeforfulgt Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.

Haley var gjest hos Laura Ingraham under talkshowet «The Ingraham Angle» på Fox News da hun sa følgende:

«Laura, this upsets me so much because when I was at the United Nations, this is what we looked at other countries doing … corrupt measures to frame people and to hide things,»

«I can’t believe this happened in the United States of America.»

Noen må unngjelde for det som skjedde med Flynn, som bokstavelig talt har mistet alt, konkluderer den tidligere FN-ambassadøren. FBI har opptrådt korrupt, dette er galt, og de må skjerpe seg for å kunne gjenvinne amerikanernes tillit, sier Haley.

Hun er rystet over det som er hendt:

«This should send a chill up every American spine, whether you’re Republican or Democrat,» she said. «The idea that here was a man who was in transition with a new administration and the FBI didn’t follow protocols and went so far as to go and question him with a motive in mind, the idea that you would do that to an innocent American is terrible.