Fungerende Director of National Intelligence, Rick Grenell, anbefalte Trump våren 2020 å sparke FBI-sjef Christopher Wray fordi han «redigerte» bevismateriale til Trumps u-fordel. Men da truet justisminister William Barr med å trekke seg. Wray ble sittende.

Nå har Wray raidet hjemmet til Trump mens han befant seg i New York.

Grenell forteller til John Solomon at han oppdaget at FBI forfalsket bevis for å få ram på Trump. Han ba derfor Trump sparke Wray.

«I told President Trump we got to get rid of him,» Grenell said Monday in an interview with Just the News on the John Solomon Reports podcast. «[Wray] was terrible. First of all, he didn’t understand what was happening. He was so aloof to what was happening down below and had just a knee jerk reaction to everything just to protect the status quo.»

«He’s a creature of the FBI,» Grenell said. «And he views everything as a PR exercise. Don’t criticize the FBI. Don’t talk about any failures at the FBI because he loves the brand. And it was a brand exercise.»

Trump sparket FBI-sjef James Comey for måten han behandlet Hillary Clintons epost-server og e-poster på. Da hun ble pålagt å utlevere 33.000 eposter, slettet hun dem.

Da Grenell ville offentliggjøre dokumenter vedrørede saken mot Mike Flynn, som måtte gå som nasjonal sikkerhetsrådgiver i februar 2017, oppdaget han at dokumentene var sladdet.

«I said I’d like to talk to these FBI agents who actually redacted this information,» he recalled. «And oh, boy, they did not want me to. But I did. I pushed through, and because I had the position, I was able to do it. I said, ‘You know look, I’m about to release this information. But I’m asking you to tell me. If this is really a source or a method, point it to me. What am I missing here?’

Grenell insisterte på å snakke med agentene og det viste seg at de var helt enig med ham: Det var ingen grunn til å sladde dokumentene.

Agenten som håndterte Flynn-saken ville legge den ned, for det var ikke noe å finne. Men han ble overstyrt av nestleder Andew McCabe og Peter Strzok. McCabe ble sparket av Jess Sessions, men er nå kommentator på CNN. De fleste som ble sparket av Trump eller som ble skiftet ut, gikk rett til godt betalte jobber i TV.

«Did you know, John, that the FBI rank and file agents who did that said to me, ‘We agree with you. We didn’t redact this. Our bosses did.’ And it was so obvious to me that there was a political manipulation from up top.»

Representanten Jim Jordan fortalte Laura Ingraham tirsdag at hele 14 FBI-agenter har kontaktet dem de siste månedene for å være varslere.

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.