Nytt

Rebibbia-fengselet i Roma. Foto: Capannoreso / Wikimedia Commons.

Mulla Krekar, som er utlevert fra Norge til Italia, landet torsdag morgen på Fiumicino-flyplassen utenfor Roma, og er nå overført til Rebibbia-fengselet i den italienske hovedstaden, skriver den italienske avisen Alto Adige.

Krekar ble i fjor dømt til tolv års fengsel for internasjonal terrorisme ved domstolen i Bolzano i en sak hvor også fem andre ble kjent skyldige. Han anses som en del av den islamske staten (IS) i egenskap av åndelig leder for jihadist-gruppen Rawthi Shax, som ble oppløst i 2015.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal: