Ansatte i begravelsesbyrå og kirkegårdsansatte transporterer en kiste med et koronaoffer til en kirkegård i Bergamo. Foto: Flavio Lo Scalzo / Reuters / scanpix

Med dagens 427 døde passerte Italia Kina i antall koronaofre. Italia har nå 3.405 døde, Kina 3.249. Intensivavdelingene i Bergamo og Brescia er overfylte, melder La Stampa.

Totalt 41.035 personer er bekreftet smittet av coronaviruset i Italia, ifølge italienske medier, økningen fra i går: 5.322.

15.757 er innlagt på sykehus med symptomer, 2.498 av dem på intensivavdeling, ifølge Corriere della Sera.

Kina meldte onsdag for første gang siden korona-utbruddet startet ikke om et eneste nytt lokalt smittetilfelle i landet.

Legeforeningen i Milano slår alarm om at intensivavdelingene i Bergamo and Brescia er fulle.

– Vi må nå overføre pasienter som trenger intensivbehandling fra Brescia og Bergamo til andre provinser, og til og med til andre regioner. Men også kapasiteten for andre korona-innlagte er i ferd med å ta slutt, sier lederen for legeforeningen i Milano, Roberto Carlo Rossi til La Stampa.

 

Kjøp T-skjorter her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.