«Klimakrise» og høy innvandring til Norge forsøkes kjørt inn i våre hoder som sammenfallende kraftlinjer for det norske samfunnet. I virkeligheten er de to kreftene gjensidig utelukkende. Foto: @Roy Vestfjord

Henger påstanden om «klimakrise» og samtidig ønsket om høy innvandring på greip? Visste du at det kreves 70 ganger mer energi på å gjennomføre et livsløp i Norge kontra i Midtøsten eller Nord-Afrika?

Det er gjennomgående konsensus hos våre «klimafanatikere» at vi har en klimakrise. Det sies at hvis vi ikke handler nå, så «går verden under» – det er rett og slett krise –, og det haster med gjennomføring av tiltak!

Det merkelige er at de samme menneskene som hevder at «nå er det alvor», gjennomgående er for å fylle opp Norge med nye innbyggere! For å unngå «fullstendig utslettelse av alt liv på jorden» mener «klimafanatikerne» at energiforbruket må reduseres praktisk talt til null!

Hvordan harmonerer dette med å fylle opp Norge med titusenvis av nye innbyggere (tett oppunder Nordpolen)? Etter min mening er dette en gedigen logisk brist i argumentasjonen for at det foreligger en «klimakrise»!

Her har du tre argumenter fra «klimafanatikerne» som taler for at det slett ikke er noen «klimakrise», men at agendaen bak «klimahysteriet» må være noe ganske annet:

  1. Ifølge Parisavtalen har verdens ledende industrinasjon og verdens største forurenser, Kina, fått status som utviklingsland og behøver ikke å forholde seg til tøvet som er nedfelt i denne avtalen. Kina har i dag 1052 kullkraftverk i produksjon, de har 250 under bygging og ytterligere 250 under planlegging. Samme groteske situasjon er tilfelle i India! Det pussige er at dette faktum ikke adresseres av klimafanatikerne, ikke med et ord – man snakker heller om gresshopper! Denne underkommuniseringen av faktiske forhold kan ikke bety annet enn at selv ikke klimafanatikerne tror på noen «krise»! Så dermed kan du spørre deg selv: Hvorfor skal vi, i lille ubetydelige Norge, bruke tusenvis av milliarder i forsøk på å «hindre en mus i å pisse i havet», samtidig som situasjonen i Asia, Midtøsten og Afrika forbigås i stillhet?
  2. Hvorfor skal vi fylle opp Norge med titusenvis av nye innbyggere som trenger 70 ganger mer energi enn der de kom fra? Siden dette er greit for klimafanatikerne, så må en få spørre om det virkelig foreligger «klimakrise»!
  3. «Klimafanatikerne» og NHO vil at vi skal svi av 50 mrd av fellesskapets midler på å elektrifisere oljerigger i Nordsjøen! Dette skal gjøres med «ren kraft» fra fastlandet! Planen er selvfølgelig å skape kraftmangel på fastlandet, i håp om å bane veien for sterkt subsidierte vindmøller i norsk natur, og få prisen på strøm til husholdninger opp på EU-nivå! Til informasjon så er strøm gjennomsnittlig 9 ganger dyrere i EU enn i Norge. «Klimafanatikerne» vil altså bruke ren hydroelektrisk kraft til å produsere noe de er imot – nemlig olje! En gedigen logisk brist, eller hykleri av nye dimensjoner? Også det enorme kraftbehovet som etter hvert vil oppstå på fastlandet gjennom ytterligere innfasing av el-biler, må dekkes opp. Men «klimafanatikerne» velger heller å sende ren kraft til bruk for oljeproduksjon!

Hermed bevist: Det foreligger ingen klimakrise!

Kjøp T-skjorten her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂