Tegning: Karine Haaland.

Det er Erna Solberg som gledesstrålende kan fortelle at Jens Ulltveit-Moe nå er utnevnt til Norges nye finansminister!

Ulltveit-Moe en foregangsmann på området og har lang erfaring med grønne næringer og forstår mekanismene og økonomien i dette, forteller en entusiastisk Solberg. Ulltveit-Moe er rett mann på rett plass! forteller statsministeren.

Selv sier Ulltveit-Moe at han er svært fornøyd med det arbeidet som allerede er gjort. Vi ser allerede nå en manglende investeringsvilje, kursfall og svekket krone, kun få dager etter at Rotevatn og Sanner gjorde furore i Davos, sier Ulltveit-Moe som gleder seg til å se konsekvensene på sikt.

Dette vil i sin tur skade norske bedrifter og arbeidsplasser, svekke kjøpekraften og svekke hele økonomien, forteller en entusiastisk Ulltveit-Moe.

At statskassa også blir tappet av organisasjoner, byråkrati og subsidier i forbindelse med omlegginger i forhold til det grønne skiftet, sier litt om dugnadsånden og innsatsviljen som politikere og næringsliv viser i forhold til avviklingen av Norge som bærekraftig industrinasjon, sier en opprømt Ulltveit-Moe.

 

Kjøp Alexander Graus «Hypermoral» fra Document Forlag her. Nå satt ned fra 299 til 210 kroner!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.