Admiral Mike Rogers vitner for en høring i Senatet om russisk påvirkning av valget 18. mai 2018. Det var etter at han hadde gått av. Rogers har ikke snakket i høringer om det han oppdaget mens han var NSA-sjef, men Joe Di Genova har snakket om det i lang tid. Foto: Joshua Roberts/Reuters/Scanpix

Tidligere sjef for National Security Agency, admiral Mike Rogers, har hatt flere møter med spesialetterforsker John Durham som vurderer om det skal tas ut tiltaler mot Obama-topper for misbruk av embete.

Det er tidligere statsadvokat Joe Di Genova som forteller dette i en podkast. Di Genova er en av de skarpeste observatører av forsøket på å velte Trump og har innside-kunnskap.

Di Genova har i lang tid hevdet at admiral Mike Rogers er en helt i et landskap av skurker.

Den 17. november 2016 drar han fra hovedkvarteret i Maryland til New York og møter Donald Trump. Rogers forteller at han har oppdaget at FBI lar sine kontraktører få tappe usensurert avlyttingsmateriale direkte fra NSA. Dvs. private kontraktører får direkte tilgang til verdens mektigste avlyttingsorganisasjon.

Denne trafikken har pågått siden 2012 og brukes politisk mot mennesker man ønsker å ramme.

Rogers opplysninger er meget sensitive. Forsvarsminister Hash Carter og Director of National Intelligence, James Clapper, ber Obama om å sparke Rogers. Men Obama forstår at hvis han gjør det risikerer han at Rogers går offentlig ut, midt i innspurten av valgkampen.

Det blir derfor iverksatt en motoffensiv: En påstand om at Trump er i lomma på Putin. Trump må bruke de neste tre årene på å forsvare seg.

Men nå har tiden løpt ut for Den dype staten og det er tid for et oppgjør.

Mike Rogers har hatt flere møter med John Durham og gitt ham dokumentasjon på hva som foregikk.

Hvis dette stemmer kan Durhams arbeid ikke bli den symbolske avstraffelsen noen frykter, men et generaloppgjør som vil ryste Washington.

Hvis den mest liberale presidenten i USAs historie var den som «weaponized» statens maktorganer mot politiske motstandere, vil det sette alle andre skandaler i skyggen: Joe McCarthy, J. Edgar Hoover, Nixon – det blir småplukk i sammenligning.

Rogers har med seg en Rosettasten av dokumentasjon, sier Di Genova. Rosettastenen var en sten franske arkeologer fant som gjorde det mulig å knekke hieroglyfene, fordi stenen innehold samme tekst på gresk.

Historien har enda en helt, sier Di Genova: Devin Nunes, medlem av Representantenes hus for California.

Nunes var på besøk i National Security Council i mars 2017 og holdt deretter en pressekonferanse der han fortalte at Trump-kampanjen var blitt overvåket og spionert mot. Nunes var den gang leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus. I den egenskap besøkte han National Security Council hvor han fikk se «spreadsheets», oversiktskart hvor folk var plottet inn med bilde, navn, telefonnummer, og dette var ikke utenlandske agenter, men amerikanere.

Sikkerhetstjenestene var blitt snudd til et våpen mot befolkningen.

Mediene kastet seg over Nunes og sa han misbrukte sin stilling. De har dekket over for Den dype staten på en aggressiv måte som tar sikte på å frata kritikere enhver legitimitet.

Det er ikke Trump og Republikanerne som har gjort dette til en eksistensiell kamp. Det er Demokratene, anti-Trump-mediene, Hollywood, Silicon Valley og byråkratiet, les: Den dype staten.

Kjøp Sammenstøt mellom sivilisasjoner? her!