Kommentar

Franskmenn er de mest krakilske i Vest-Europa, fortsatt. Den gamle rebelske holdningen som sveller opp nedenfra er ikke død, og denne gang er den ikke rettet mot høyresiden men mot eliten som Macron er et symbol på. Der Francois Hollande var symbolet på sosialistisk daukjøtt, er Macron representanten for duksene fra eliteskolene, som er Frankrikes egntlige herskere. Macron er blitt forhatt, ut over det rent konkrete han gjør. Hans intelligens er lik hans arroganse. Den fremkaller minnet om andre herremennesker og de gule vesten dypper ham i Det tredje riket. Denne propagandaen har hittil vært venstresidens monopol, nå har de mistet den. Den kan like gjerne rettes mot de politisk korrekte. Macron har ikke populariteten som skal til for å røre ved pensjonsordningen. Reformen har utløst et raseri. Her deltar en gul vest-demonstrant i en demonstrasjon i Paris 28. desember 2019. Fagforeninger som særlig repressenterer jernbanearbeidere og andre i offentlig transport har oppfordret til en 24 dager lang sammenhengende generalstreik. Det kan ikke fransk økonomi tåle. Foto: Christophe Petit Tesson / EPA / Scanpix.

 

2020 er året da eliten skal høste. Helt siden 1989 har de sådd, røktet og dyrket sitt grandiose politiske prosjekt: Gjøre Europa til deres personlige imperium, uten fiender, grenser, nasjoner, kulturer, demokrati, og alt det gammeldagse kaoset. I stedet drømmer de om noe nytt, ordnet, homogent, større, bedre og mer kollektivt: Europas Demokratiske Union. Og hvorfor ikke en verdensregjering i neste omgang? Det er til alles beste.

Og alt skal styres av utpekte byråkrater etter elitisk føydalisme, grønn-sosialistisk planøkonomi, og politimakt mot alle som måtte protestere – slik alle sosialistiske «demokratiske» stater stater har vært skrudd sammen de siste 100 år. Ikke minst DDR, Merkels kollapsede hjemland.

«Konspirasjonsteorier» sier du?

Dette har ingenting med konspirasjoner å gjøre. Det store snyteriet har foregått i full åpenhet, og med massiv stolthet fra elitens side, helt siden Berlinmuren falt i 1989. Da slapp sosialismen løs, og Europa hadde ikke lenger noen fiender å passe seg for. Derfor senket folket skuldrene, og glemte å passe på seg selv, sine egeninteresser, og passe på hvem og hva som sitter ved samfunns-roret: Den sjansen grep en elite av selvhøytidelige kynikere, opportunister og udemokratiske globalister. Hvorfor ikke? Hvem skulle hindre dem?

Så langt har de snytt hele Europa for avgiftskroner, skattepenger, velferd, pensjon, politisk stabilitet, kulturell stabilitet, religiøs stabilitet, et fungerende arbeidsmarked, og fremtidig trygghet både økonomisk og sikkerhetsmessig, både nasjonalt og internasjonalt. I bytte for…ja i bytte for hva da? Hva er det egentlig som fungerer bedre i europeisk politikk i dag, enn i 1989?

Her i Norge skal de snyte deg for oljefyren i 2020, og enda mer «nettleie» på strømregningen. De trenger pengene til å snyte oss for urørt norsk natur og billig norsk strøm, gjennom å bygge monstermøller for tyske interesser. Samtidig skal de snyte folket for sikre fergeforbindelser: Nå skal det blir batteriferger til tredobbel pris, og en tredjepart av driftssikkerheten (sånn omtrent) i bytte for absolutt ingenting. Om om noen år vil de snyte deg for den billige, driftsikre dieselbilen din også – selv om du bor et sted hvor elbil er helt ubrukelig. De har aldri tenkt å stoppe. Hvorfor skulle de det? Folk fortsetter å stemme på dem.

I alle nyttårstaler siden 1989 har de lovet at det «Nye Europa» skulle bygges på fred, forsoning, trygghet, samling og fire friheter. Og når resultatene uteblir og ting går galt, skylder de alltid på kritikere og høyreekstremister, skaper avledningsmanøvre i form av nye kriser, trusler eller kriger, og hevder at mer av deres «løsninger» er eneste farbare vei. Vi har ikke noe valg, for det finnes ingen annen vei fremover enn deres utopi om universell fred, forsoning, samling og fire friheter…gjentar de fra talerstolene. Men det er løgn.

Veien frem ligger i friheten.

Uten frihet kan ingen nasjoner blomstre. Det er friheten som gjorde Europa til hva det var. Frihet til å ytre hva man vil. Friheten til å mene hva man vil. Friheten til å diskutere hva man vil. Friheten til å innrette livet sitt slik man vil. Friheten til å elske sin egen nasjon, folk og kultur, og mene «vi» er bedre enn alle de andre – slik vi fortsatt gjør på enhver sportsarena. Sporten er nemlig ikke flerkulturell, unionistisk eller globalistisk. Idretten lever av nasjoner, tilhørighet, folk, forskjeller, konflikter og motsetninger – og alle elsker det. Pussig nok. Tenk over det.

Imperier og unioner derimot? De kan ikke bygges på frihet. Imperier og unioner krever politisk hydraulikk som presser folk inn i samme stanseform, så det kommer noe nytt, ordnet, homogent, større, bedre og mer kollektivt ut enn frie individer. Til alles beste naturligvis. Grenser, nasjoner, kulturer, demokrati, og alt den gamle møkka er avleggs. En ny verden skal formes, uansett hva vi mister i prosessen.

Imperier og unioner er notorisk ustabile

Men eliten tar feil, og har tatt feil hele tiden. Det er ikke suverene nasjoner bak suverene grenser som farlig for frihet og fred. Et mangfold av nasjoner kan tvert om balansere og korrigere hverandre: Hvis styremaktene i en nasjon gjør noe vanvittig, vil nasjonene rundt se det, gjøre noe annet, og sørge for at vanviddet ikke sprer seg. Starter noen en krig, kan de andre gå sammen i koalisjon. Kollapser ett land økonomisk, vil de andre være uberørt.

Hvis styresmaktene i et imperium gjør noe vanvittig, kan ingen bremse det, stoppe det, eller hindre kollapsen i å spre seg til alt og alle. Ingenting kan begrense det, og når det kommer til vanvidd, har EU-imperialistene gjort den ene vanvittige handlingen etter den andre:

De innførte euroen uten føderal myndighet. Oppløste indre grenser, samtidig som de ignorerte ytre grenser. Inviterer islam til å slå rot og få makt. Gir bor Europas velferd til lykkejegere fra hele verden. Gir bort europeisk industri til Kina – i bytte for ingenting. Og nå skal de bytte ut fossil energi med teknologi som ikke finnes.

Svenske politikere har prestert å ødelegge sitt eget land. Når folk som Reinfeldt og Löfven kan bli statsledere i Sverige, hvilke katastrofer kan ikke sånne folk stelle i stand i et EU-imperium, eller i en verdensregjering? Gud hjelpe oss alle. Hvem skal stoppe dem da? Hvor skal man rømme?

Ingen løsninger igjen. Nå konstruerer de fiender og katastrofer

Når resultatene av dysfunksjonell politikk ble umulig å skjule, startet EU-eliten en kampanje for kulturell selvpisking, skam og selvhat blant europeere. De innfører lover mot «hatprat», og sender opprørspolitiet på de som protesterer i gule vester, erklærer totalitær krig mot harmløs CO2, og innfører grønn planøkonomi som nødrett på vegne av hele verden – for å snyte deg for enda litt mer penger.

Og til slutt skaper de et klima-presteskap, komplett med en barneprofet, som skal fylle de religiøse behovene hos underklassen – godt støttet av sine egne Pravda-media. For hvis du tror en hvilkensomhelst sutrete 15-åring som skulker skolen, kan bli super-mega-verdensstjerne over natten sånn helt tilfeldigvis, da er du en nyttig idiot. Da forstår du ingenting av hvordan media fungerer i vår mediamanipulerende verden. Da forstår du ingenting av maktspill. Du blir snytt.

Alt handler om en elite som vil høste. Høste makten, posisjonene og pengene i 2020 også, slik eliten i Washington har fått gjøre altfor lenge, på bekostning av folk flest, og nasjonens egeninteresser. Men folket, middelklassen og arbeiderklassen i USA har fått nok av svindelen. De hadde fått nok av å bli sviktet, pengemelket og spyttet på som takk. Nå river Trump føydalsystemet, og eliten hater ham. Nå skal Boris Johnson også gå løs på elitens imperium. Folket i Spana og Italia murrer. Polen og Ungarn har sett nok og fått nok. Og franskmenn? Når får de nok? Sverige har opplevd ca 250 sprengininger på et år. De ansvarlige sitter fortsatt i regjering. De burde sittet i fengsel.

Godt nytt opprørsk 2020. 

Globalisme virker ikke. Unioner og imperier virker ikke. Det er dårlig og dysfunksjonell politikk. Så enkelt er det. Og hva gjør Ola og Kari Nordmann? Hva skal du gjøre? Her i Norge er nesten hele mediaverden styrt av den samme eliten, som pøser penger ut over media, som igjen sørger for at journalister har trygge jobber – bare de forteller de rette røde løgnene. Du blir snytt hver dag, der også.

Nordmenn er treg materie, og det er lett å tro at globalist-snobbene i Oslo representerer hele Norge, og at resten av Norge vil fortsette å finne seg i å bli overkjørt av EUs lover, innvandringspolitikk, islam-servilitet, klimahysteri og vindkraft-svindel. Men når nordmenn først reagerer, så reagerer de innbitt og målrettet. Og med monstermøller overalt i norsk natur, har eliten gått en tabbe for langt, har de ikke? Er det ikke nok nå?

«Dersom frihet betyr noe som helst, betyr det retten til å fortelle folk det de ikke vil høre»

Det skrev George Orwell i et et upublisert forord til «Animal Farm». Dersom din frihet betyr noe som helst, er det på tide å komme seg opp på barrikadene: Tving, be og trygle venner og kjente til å lese Document. Spre stolt og fritt det frie ordet som taler makta midt imot, for nå har du jaggu blitt snytt lenge nok. Det finnes bedre løsninger enn unioner, globalisme og grønnvaskede sosialistiske samfunnseksperimenter. Mye bedre, og velprøvd politikk. La oss heller prøve det igjen.

Godt (s)nyttår kjære lesere! Og husk 200,- i måneden til Document.no. Ikke vær gratispassasjer, for frihet er aldri gratis. Aldri.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:

200,00 NOK – månedlig
100,00 NOK – månedlig
50,00 NOK – månedlig
300,00 NOK – månedlig
500,00 NOK – månedlig
1 000,00 NOK – månedlig