Nytt

En mann og en kvinne ble truffet av skudd gjennom et vindu i en leilighet i Lørenskog. Begge ble alvorlig skadet, og det var bare flaks at ingen ble drept, ifølge politiet. Skjermdump fra video.

Fire menn er tiltalt etter en skyteepisode på Fjellhamar i Lørenskog i fjor der en mor og en sønn ble truffet av skudd gjennom et stuevindu i fjor.

De fire er tiltalt for medvirkning til grove trusler med skytevåpen, skriver Romerikes Blad.

Et av skuddene traff den da 20 år gamle sønnen i hofta, mens moren ble truffet tre ganger. Begge ble innlagt med alvorlige skader. Totalt ble det avfyrt fem skudd mot en leilighet der det blant andre befant seg et to år gammelt barn.

Ifølge politiet kjørte mennene fra stedet i en bil, før de kvittet seg med våpenet i et skogholt.

Alle de tiltalte, som er mellom 22 og 24 år, har nektet straffskyld. Politiet har ikke klart å avdekke hvem som avfyrte skuddene.

Statsadvokat Andreas Schei sier at det også er vanskelig å bevise at alle som skal ha vært i bilen, visste at det var et våpen i den.

– Noe som også var en medvirkende årsak til at de ikke ble tiltalt for drapsforsøk. Vi mener likevel at alle var vel vitende om våpenet som befant seg i bilen, sier han.

Politiet knytter skytingen til gjengvirksomhet i Oslo øst.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

 

Kjøp Douglas Murrays bok «Europas underlige død» fra Document Forlag her!