En mann og en kvinne ble skutt gjennom et vindu i en leilighet i Lørenskog natt til onsdag i forrige uke.

En ung mann ble torsdag morgen pågrepet for skytingen på Fjellhamar i Lørenskog i forrige uke, bekrefter politiet.

Mannen er siktet for drapsforsøk etter skyteepisoden, da en kvinne og hennes sønn ble skutt gjennom stuevinduet.

Den pågrepne skal være av utenlandsk opprinnelse og er bosatt i Oslo, skriver VG .

Politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim i Øst politidistrikt bekrefter pågripelsen overfor NRK. Hun sier også at politiet jakter flere personer i forbindelse med skytingen.

Det var en gang mellom klokken 0.40 og 1.15 natt til 4. april at det ble skutt flere ganger inn gjennom et vindu til en leilighet i førsteetasje av en boligblokk på Fjellhamar på Lørenskog. Inne i leiligheten befant det seg seks personer, en av dem var et lite barn.

En kvinne og hennes 19 år gamle sønn ble skutt gjennom vinduet mens rullegardinen var trukket ned. Begge slapp fra skytingen uten livstruende skader.

Ifølge en kilde NRK har snakket med skyldes Fjellhamar-skytingen en konflikt i det kriminelle miljøet på Stovner. Politiet etterforsker om det er en sammenheng mellom skyteepisoden på Fjellhamar og en annen skyteepisode på Stovner en times tid tidligere samme kveld.

Politiet jakter flere personer i saken, og det er ventet ytterligere pågripelser skriver VG.

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.