Flere personer lå og sov i en leilighet på Furuset da det ble avført skudd gjennom et vindu natt til onsdag. Ingen ble skadd i hendelsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Det ble avfyrt flere skudd gjennom et vindu på Furuset i Oslo natt til onsdag. Ingen er så langt pågrepet.

– Vi kan bekrefte at det har blitt skutt gjennom et vindu på stedet. Det gjennomføres nå åstedsundersøkelse samt avhør av aktuelle vitner, skriver oslopolitiet på Twitter.

– Vi fikk inn flere meldinger om smell i området klokken 01.39, og en av dem som kontaktet oss, var en av de fornærmede som hadde våknet av smellene og oppdaget at det var skutt gjennom et vindu i leiligheten, sier operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet har foreløpig bare funnet ett kulehull.

Det var flere personer som sov i leiligheten i Granstangen på Furuset, men ingen har blitt skadd. Ifølge Sylju var det ingen barn til stede.

– Det er for tidlig å si hva som ligger bak hendelsen, vi har ingen konkrete mistenkte og har ikke pågrepet noen. Det er heller ikke noe som tyder på at det er noen konflikter som omhandler personene i leiligheten, sier hun.

Ved femtiden hadde politiet fortsatt ikke foretatt noen pågripelser, men driver med krimtekniske undersøkelser av åstedet.

Politiet ser alvorlig på hendelsen og er interessert i alle observasjoner av bevegelser på stedet både i forkant og i etterkant av hendelsen.
Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.