Politihelikopter i lufta over Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB

Ingen er pågrepet etter at det søndag kveld ble skutt gjennom to vinduer i en bolig på Kjelsås. Mandag morgen er ingen pågrepet i saken, opplyser krimvakta i Oslo til NTB. Politiet kan ikke si noe om hva slags våpen som er benyttet. Ingen personer ble skadd.

Skuddene lagde hull i vinduer i to ulike leiligheter på samme adresse i det tettbebygde boligstrøket, men ingen kom til skade.

Natt til mandag er ingen pågrepet i saken, opplyser krimvakta i Oslo til NTB. Politiet kan ikke si noe om hva slags våpen som er benyttet.

– Naboene har hørt flere smell. Vitner skal ha sett en ung mann løpe fra stedet, sa innsatsleder Arvid Røtterud til Avisa Oslo søndag kveld.

Innsatslederen sier at vitner har oppgitt at han hadde på seg mørk jakke, mørk bukse og noe lyse joggesko. Politiet vet ikke hva som er bakgrunn for skytingen og legger til at beboeren ikke er i konflikt med noen.

I 21.30-tiden innledet politiet en rundspørring i nabolaget i håp om å innhente opplysninger om saken.

Ifølge Nordre Aker Budstikke ble et politihelikopter satt inn i letingen.

Det har vært en rekke skytinger i Oslo i senere tid, til tross for at myndighetene gjentatte ganger forsikrer om at hovedstaden er en svært så trygg by.

Les også: 

Justisministeren etter Oslo-skytingen: – Oslo er en trygg by

Endelig! Nå er den her, bestill i dag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

Bestill også denne nye boken fra Document forlag:

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.