Politiet under en tidligere utrykning til Vestli i Groruddalen. Foto: Vidar Ruud / NTB

Ifølge politiet er det blitt skutt mot en bil på Vestli i Groruddalen i Oslo lørdag kveld. Bakgrunnen for hendelsen er uavklart. Politiet ønsker ikke å oppgi detaljer om saken.

NTB melder om saken, og siterer politiets operasjonsleder:

– Det er ingen som er skadd. Vi er sikre på at det er avfyrt skudd, og det har skjedd utendørs. Vi ønsker ikke å si noe mer om involverte, sier operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo-politiet til NTB.

Det er ikke oppgitt hvorfor det ikke kan opplyses noe mer om de involverte, ut over at det er et «ønske» fra politiets side.

Hendelsen skjedde cirka klokken 22.05 lørdag kveld, på Vestli nordøst i Oslo. Politiet jobber med taktisk og teknisk etterforskning på stedet.

Vestli/Stovner er et innvandrertett område som lenge har vært preget av høy kriminalitet og utenforskap. Mange gjengoppgjør har funnet sted i denne delen av hovedstaden, og det benyttes hyppig våpen. Det er for tidlig å fastslå om denne hendelsen er av en slik karakter.

Les også:

Justisministeren etter Oslo-skytingen: – Oslo er en trygg by


Bestill  fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!


Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.