Politiet er i Møllergata i Oslo etter en voldsepisode lørdag kveld. Foto: Frederik Ringnes / NTB

En mann er skadd etter å ha blitt utsatt for en voldshendelse i Møllergata i Oslo lørdag kveld, med det som omtales som en «skarp gjenstand».

Det er helg i hovedstaden, og da er det på tide for politiet å rykke ut til nye tilfeller av knivstikking (og stikking med andre, uspesifiserte objekter) rundt om i byen, spesielt i de østre bydeler.

Lørdag kveld melder NTB om et nytt tilfelle av slik vold, der det meste av fakta omkring saken er temmelig innhyllet i en miks av nytale og taushet.

 – Vi jobber intenst med å finne ut av hva som har skjedd. Utgangspunktet vårt er at en person har blitt utsatt for en alvorlig voldshendelse med en skarp gjenstand, sier operasjonsleder Øyvind Hammervold i Oslo politidistrikt til NTB.

Offeret for «gjenstanden» er ikke livstruende skadd og blir tilsett av helsepersonell på stedet. Han er bevisst og kontaktbar, opplyses det.

Politiet melder at det er for tidlig å si om det er snakk om en knivstikking. De vet heller ikke hvor mange gjerningspersoner som kan være involvert, men driver søk i området.

– Vi søker etter gjerningspersoner, men det er for tidlig å si hvor mange, sier Hammervold.

Det gis ingen beskrivelser eller signalementer av de involverte.

Men det bevisste publikum gjør seg sine tanker omkring en situasjon med bruk av «skarp gjenstand» i et område som Møllergata i Oslo.

Oppdatert kl. 22.20:

Avisa Oslo kan nå berette at politiet faktisk har funnet og beslaglagt en kniv på stedet, slik at mysteriet med den skarpe gjenstanden trolig er oppklart.

Det meldes også om at det skal ha vært to menn med nordafrikansk utseende som løp fra stedet etter hendelsen.

 

Støtt Document:

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.