Det brøt tirsdag kveld ut mer bråk på Vestli i Oslo. Det var tilløp til slåsskamp mellom et tyvetall ungdommer. Store politistyrker ble dirigert til stedet.

Vestli har vært i sentrum for nyhetene den senere tid, pga skyting og stenkasting mot natteravnene.

Politiet fikk melding like etter klokken 23 fra en melder i området. Hun hadde observert en gruppe ungdommer som ropte og skrek til hverandre.

– Vi hadde patruljer ikke langt unna, så vi sendte dem mot stedet med tanke på siste tids hendelser for å forebygge en eskalering. Vi fikk også melding om et lite slagsmål, men ingen kom til skade, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo-politiet til NTB.

De involverte er mellom 17 og 20 år. Operasjonslederen opplyser at politiet har kontroll på «de fleste» som var involvert.

– Da vi kom, løp en del ungdommer i forskjellige retninger. Vi har kontroll på de fleste. Samtlige blir bortvist til i morgen tidlig klokken 8.

Flere av guttene er kjent for til dels alvorlig kriminalitet, opplyser Jøkling. Ingen er pågrepet. (NTB)

Byrådsleder Raymond Johansen må stikke fingeren i jorda, mener lederen av Natteravnene på Vestli:

Annstein Garnes, som organiserer Natteravnene på Vestli, føler seg ikke trygg.

– Jeg har bedt om voldsalarm. Jeg ser meg over skulderen. Vi er ikke trygge. Vi er blitt angrepet med steiner, og det skytes i området her, sier Garnes til Klassekampen.

Han reagerer på Raymond Johansens utspill i VG hvor han sa at hovedstaden svartmales og at Oslo er trygt.

– Jeg forstår at Johansen som leder av byrådet sier dette for å roe ned. Men han må stikke fingeren i jorda, sier natteravnen.

 Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!