Politi under en tidligere våpenrelatert utrykning i samme område. Den gangen viste det seg å være falsk alarm, denne gangen var det alvor. Foto: Morten Holm / NTB

Én person ble natt til søndag sendt til sykehus med skuddskader i Oslo. Politiet leter etter en bestemt mistenkt i saken.

Det var ved Godlia/Trasop, øst i Oslo, at skytingen fant sted rett før midnatt.

NTB melder om saken.

– Meldingen kom før midnatt, og det ble avfyrt ett eller flere skudd mot én person. Vedkommende er utenfor livsfare og var våken og bevisst, sier krimvakt Mona Nordby i Oslo politidistrikt til NTB.

Hun sier politiet leter etter en konkret person som er mistenkt i saken. Søndag formiddag er ennå ingen pågrepet.

– Politiet har avhørt flere vitner, og det pågår fremdeles flere avhør av det politiet anser som vitner i saken, sier Nordby.

Hun sier det vil bli aktuelt for politiet å snakke med den skadde personen så fort det lar seg gjøre. Omfanget av skadene er ikke offentliggjort.

– Politiet arbeider videre med åstedsundersøkelser og krimteknikere på stedet. Det blir flere avhør og gjennomgang av tekniske bevis, sier hun.

Det gis ikke nærmere opplysninger om de involverte i saken. Slik informasjon nøler nå politiet generelt i det lengste med å dele med publikum, i svært mange saker blir det aldri offentlig kjent.

Godlia/Oppsal er ikke blant de steder på Oslos østkant som oftest er i mediene i forbindelse med denne typen saker. Godlia ble for få år siden omtalt som åsted for en del bilbranner.

Les også: 

Arvid våknet av brannene: – Det smalt fra bilene, det var skremmende og uvirkelig

Ny bok fra Document: Bestill i dag!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.