Politiet rykket natt til tirsdag ut til Løren i Oslo etter at det ble skutt mot en leilighet. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Fortsatt er ingen personer pågrepet i forbindelse med skytingen mot en leilighet på Løren i Oslo natt til tirsdag.

Det var rundt klokken 1.40 natt til tirsdag at flere personer tok kontakt med politiet. De hadde hørt ett eller flere smell ved et boligområde på Løren i Oslo øst.

Folk skal ha oppfattet det som at det ble avfyrt skudd, noe som senere viste seg å stemme.

– Politiet var raskt på stedet og avdekket at det hadde blitt løsnet flere skudd mot en leilighet i Vekslerveien. Ingen personer ble skutt eller skadd av hendelsen, sier politiadvokat Johannes Hafsahl .

Document omtalte saken rett etter den inntraff, se artikkel under.

Politiet ser så langt ut til å stå uten nevneverdige spor, og ber nå om publikums hjelp for å oppklare saken, ifølge NTB.

– Politiet ønsker at de som har tips eller opplysninger i saken, tar kontakt med politiet, sier Johannes Hafsahl og viser til politiets tipsløsning på tips.politiet.no/web.

Han legger til at politiet nå sjekker ut flere biler som var i området i perioden. Ingen er pågrepet, og politiet vil heller ikke komme med flere opplysninger av hensyn til etterforskningen.

Denne typen terrorpreget kriminalitet er noe man har sett en del av i Sverige, der kriminelle gjengmiljøer benytter denne metoden til å skremme og advare sine motstandere.

Ofte er det sett at det avfyres skudd mot boliger der familiene til rivaliserende gjengmedlemmer oppholder seg.

Hendelsen på Løren kan være nok et eksempel på at svensk gjengkriminalitet og deres metoder sprer seg til Norge.

Les også: 

Skyting i Oslo

Bestill fra Document i dag:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.