Nytt

En mann og en kvinne er skutt i en leilighet på Fjellhamar i Lørenskog. Politiet mistenker at det er et gjengoppgjør. Tilstanden til de skadde var ved 3-tiden i natt ikke kjent.

Politiet søker etter gjerningsmenn. Øst politidistrikt skriver på Twitter at en sort Mercedes er sett kjørende fra stedet.

Politiet fikk flere meldinger fra området klokken 00.49. De som ble skutt befant seg inne i leiligheten, og politiet tror det ble skutt utenfra og inn.

– Nå har vi en rekke enheter i området og helse jobber med to personer i leiligheten. Det er grunn til å tro at gjerningspersonen har stått utenfor, sier Skaftnes, til VG rett før 01.30.

Overfor Romerikes Blad (RB) opplyser Skaftnes at politiet mistenker at det kan være en del av et gjengoppgjør, men at det er for tidlig å konkludere.

Innsatsleder på stedet, Knut Hammer, forteller til RB at de sårede ble funnet i leiligheten, hvor det også befant seg fem andre personer.

– Det var totalt sju personer i leiligheten: seks voksne og ett barn. Det er en voksen mann og en dame som er truffet. Det ble startet førstehjelp på stedet, sier Hammer, som legger til at begge skal ha vært ved bevissthet da de ble fraktet til sykehus.

Politiet har ikke oversikt over skadeomfanget til de to skuddofrene.

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!