En 18-åring er fraktet til sykehus etter at han ble knivstukket i ryggen på Veitvet i Oslo om kvelden søndag den 6. oktober 2019. Politiet har ingen mistenkte etter hendelsen. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.

Kan de gå på skolen eller på jobb i dag? De 20–40 unge menneskene som ble offer for «blind vold» i Oslo i helgen? Får de krisehjelp? Hvor er statsministerens handlingsplan mot terror mot bymiljøet, som Bøhler kaller det? Besøker statsministeren ofrene? Vil traumene deres noensinne gå over?

Disse historiene må fram i lyset.

Etter voldshelgen i Oslo har Norge passert nok en milepæl. Først har knivstikking og bilbranner blitt «vanlig» i vårt tidligere fredelige land. Nå kan ikke alminnelige ungdommer dra en tur til Oslo sentrum i helgen lenger. Skader for livet kan være konsekvensen. Hvem tør å sende ungdommene sine på byen heretter? Nå må politikerne våkne opp!

Det er uakseptabelt at ungdommene våre skal betale med ødelagte liv, for at de folkevalgte skal ødelegge landet med et på alle måter grenseløst samfunn. Å oppleve å bli slått ned og sparket mens du ligger nede, uten at du har gjort noen verdens ting, er et traume uten sidestykke. Ikke bare alminnelig folkevett, men også forskning viser at blind vold gir varige traumer. Angst, depresjoner, tilbaketrekning fra sosiale sammenhenger, psykosomatiske lidelser. Innleggelser i psykiatrien. Redusert arbeidsevne, hvis ikke totalt ødelagt. Med påfølgende skadelidende økonomi og redusert livskvalitet på alle områder. En ond spiral. Livet til et ungt menneske på terskelen til voksenlivet, kan bokstavelig talt slått i stykker etter å bli uprovosert slått ned og sparket i byen som Raymond Johansen hardnakket har hevdet er en trygg by.

Målrettet vold

Det er grupper av innvandrerungdommer som går løs på etnisk norske ungdommer. Dette tør man nå endelig å si høyt også i MSM. Gratulerer. Et skritt fram. På et vis kan en si at det ikke er blind vold. Den er målrettet. Det er gjenger med utenlandsk ungdom som bevisst er ute etter å skade etnisk norsk ungdom. Det snakkes om hatprat. Men dette er hathandlinger. Rasisme mot hvite unge mennesker. En aggresjon uten sidestykke. Uten snev av empati. Man opptrer i flokk. Angriper byttet og sparker mot hodet på en som ligger nede!

Kan det bli styggere? Kan det bli mer ondskapsfullt. Mer hjerterått? Hvor er handlingsplanen mot dette hatet? Benyttes paragraf 185 her? Nei, tvert om, det får absolutt ingen konsekvenser for de totalt empatiløse voldsmennene! Så vanvittig har samfunnet vårt blitt. De som beskyttes er overgriperne. Mens den som ligger halvt ihjelslått blødende på gata i hovedstaden får klare seg sjøl. Også når han får resten av livet ødelagt. Samfunnet er totalt snudd på hodet

Handling nå!

Hvordan kan ungdommene ha tillit til foreldregenerasjonen, hvis vi ikke er i stand til å rydde opp i dette nå? Da har våre barn ingen framtid i fedrelandet. De må lete etter andre land på kloden, men det fins snart ikke trygge land å velge i. Skal vi bare la volden fortsette? Pøse på med det samme som før, som ikke nytter? Det vil si «forebyggende samtaler», fritidsklubber, bla-bla-bla. Vi forventer nå at Erna tar tak i dette, og legger til side alle reiser og millioner hun sløser bort for å oppnå et sete i FNs sikkerhetsråd. Hun er valgt til å styre Norge, og hun får gjøre jobben sin. Det er ikke det frivillige Norge som skal ta på seg byrden for dette. Det er ikke ubeskyttede natteravner, som skal settes inn.

Det er faktisk fullt mulig å løse dette voldsproblemet raskt, det må bare politikere til som har vilje. Vi forventer en handlingsplan straks. Hans Rustad har pekt på løsninger i artikkelen Myndighetenes valg – la lovløsheten bre seg eller gjøre noe nå?.

De (myndighetene) må kunne senke den kriminelle lavalder, bygge ungdomsfengsler, etablere hurtigdomstoler og lover som ga mulighet til hurtigutvisning og fratagelse av statsborgerskap. Det finnes en rekke sanksjoner myndighetene kunne sette inn som innvandrere frykter.

Undertegnede vil også føye til utvisning av hele familien. Samt å få repatriering opp på dagsordenen. Nå viser ferske undersøkelser at nesten 30 % av danskene ønsker nettopp det. Overraskende mange er klar på at muslimer bør sendes tilbake til opprinnelseslandet.

Oslo-helgen viser til fulle at vi har altfor mange elementer som ikke VIL integreres. De ønsker «gatas makt». Det er null respekt for politi, null respekt for andre mennesker liv, null respekt for demokrati og fredelige løsninger. De har holdninger som ikke er kompatible med et fredelig demokrati. Og det vil ikke gå over. De vil ødelegge framtida for våre barn. Da er det bedre for alle parter at de voldelige lever i samfunn som er slik de ønsker, nemlig bygd opp rundt å ha klaner som slåss mot hverandre for å avgjøre hvem som styrer territoriet. Det landet er ikke Norge.

Har du vært utsatt for vold som beskrevet i artikkelen, eller har barn som er ofre for vold og vil fortelle hvordan det har påvirket deg/dem, kan du skrive til redaksjonen@document.no og fortelle din historie.

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!