Black Lives Matter angriper katolikker under et bønnearrangement

Det er foruroligende hvor mange mobilvideoer som sprer seg på nettet, hvor hvite enkeltpersoner blir angrepet uten foranledning av sorte gjerningsmenn. Enda mer urovekkende er hvor ofte disse voldsmennene angriper i flokk, og trippelt urovekkende er at ofrene som oftes ikke har fysiske forutsetninger for å forsvare seg.

På toppen av alt dette kommer det faktum voldsmennene ikke gir seg, selv når ofrene ligger nede. Tvertom ser det bare ut til å inspirere til å øke volden, og spark og slag hagler mot hode og kropp, slik er vanlig i mindre siviliserte land. I noen av disse videoene er det rett og slett ikke grenser for voldsbruk, og ofrene er høyst sannsynlig påført livslange skader og traumer.

Man skulle tro at det MEST urovekkende var at Mainstream Media rett og slett overser mengden av slike private «skrytevideoer» som sirkulerer på sosiale media, filmet av voldsmennene selv eller deres venner. Eller er det aller verste at disse videoene ser ut til å ha eksplodert i antall etter at rasismebrølet fra venstresiden erstattet det døende klimabrølet?

Ropet om hvite manns «strukturelle rasisme» er på ingen måte nytt. Det har ulmet i ekstremistenes underskog i årevis. Men Floyd-saken gjorde at Black Lives Matter tok helt av i sitt glødende hat mot hvite…de hvite som aldri har påstått at Black lives doesn‘t matter.

Nei, alt dette er ille, men ikke det verste:

Det MEST urovekkende, er at vi ikke har klart å finne noen eksempler på mobilvideoer, hvor volden går andre veien. Altså hvor en flokk av hvite gjerningsmenn går løs på sorte enkeltpersoner, og ikke gir seg før ofret er sparket halvt ihjel. Googler du «White mob beat black» får du bare opp treff hvor sorte banker hvite.

Dette gir ingen mening hvis det er hvite som er rasistiske, hatefulle og farlige, og det kan ikke være tilfeldig: Hvis venstresidens antirasister fikk tak i en eneste slik video, ville alle visst om det. Indeed: Den bli kjørt på tung rotasjon i alle mainstream media i ukevis. Politikere ville kappes om å fordømme hvit rasisme, selv om det var et narkooppgjør som lå bak. En slik video ville vært en verdensnyhet, og ofret ville vært den nye ikonet for den dypt rasistiske «antirasisme» bevegelsen.

Derfor må vi konkludere med at det foregår en utstrakt voldsbruk mot hvite i Vesten – utført av melaninberikede personer. (eller hva de nå heter denne uken) Og det bringer oss til et ytterst ubehagelig spørsmål:

Skaper Black Lives Matter, og de ekstreme rasismebeskyldninpgene mot hvite en ny voldsbølge mot hvite?  Fungerer denne motebølgen som en generator for ytterlige hat mot hvite? Og senker kampanjen terskelen for å begå blind vold mot hvite…som om ikke terrortrusselen fra islam, gangsterislam, og fenomenet rundt innvandreres dominansvold var ille nok fra før?

Jeg har så langt ikke sett noen spekulasjoner rundt saken, men hvis dette er tilfelle: Hva vil politikerne gjøre med det? Hva mener PST om det? Og hvordan skal vi hvite forholde oss til det? Hva skal vite foreldre tenke og mene om dette?

En ukontrollert mobb på jakt etter ofre

Det er åpenbart for de fleste, at når horder av innvandrere, sorte, og rasende «antirasister» går amok i bysentra, og river, brenner, plyndrer og knuser i frustrasjon over «hvit supremacy» og innbilt rasisme, så skremmer dette alle lovlydige, skikkelige borgere av alle farger og religioner –  men de som blir mest skremt er hvite mennesker som tross alt er syndebukk og målet for mobben.

Det er også åpenbart, at når politikere og mainstream media ikke dementerer påstandene om at hvite har skylden for slaveri, undertrykkelse, diskriminering rasisme, fattigdom og faenskap, så styrker det bildet av hvite som syndebukk for mobben. Hva er det ment å avstedkomme?

Et bedre samfunn? Mindre vold, og mer samling? Tror dere virkelig at hvite mennesker vil føle seg mer trygge og tillitsfulle overfor innvandrere av å gjøre hvite til fritt vilt? Er dere komplette idioter? Dette er livsfarlig og samfunnsødeleggende.

Og det er ikke farlig for innvandrere og ikke-hvite. Denne rasistiske kampanjen er kun farlig for hvite, som nå fremstilles som «untermench». Kan virkelig hvite kvinner, barn, ungdom og eldre føle seg mer trygge i møtet med folk av en annen pantone?

Hvilken politiker garanterer for det?

For dette startet ikke med George Floyd. Hatet mot hvite startet ikke i år. Det har pågått lenge i den omvendte apartheidstaten noen har lyst til å omgjøre hele Europa til, hvor noen får monumenter, og noen blir glemt. 

Tror man hvite mann kommer til å finne seg i denne sikkerhetstrusselen? 

Hvis man tror denne rasistiske kampanjen mot hvite kan pågå uten konsekvenser eller reaksjoner, så er man naiv. Enn så lenge finner hvite fedre seg i at døtrene deres blir kalt hore av gutter fra macho-ukulturer, og vi finner oss i at våre sønner må bli stadig mer forsiktig hvor de går og hva de sier, fordi vi forventer at staten og politet opprettholder voldsmonopolet og likhet for loven. Vi forventer at staten beskytter oss, og går til angrep på uvesenet.

Hvis staten slutter å garantere for trygghet og likhet, så bryter staten sin samfunnskontrakt med egne borgere. Da har borgerne full rett til å ta saken i egne hender.

Ja, det er dit BLM-aktivismen leder:  Hvis man legitimerer at en del av befolkingen utøver hat mot en annen del av befolkingen, så har man i praksis startet en borgerkrig. For hvite kommer ikke til å finne seg i det. Bann på det. Det var tross alt vi som fant opp alt som holder den moderne verden i liv, og det var vi som gjorde slutt på slaveriet.

Kjøp bøker fra Document Forlags utsøkte utvalg her!

Finn flere titler på forlagssiden!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.