Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Carl I. Hagen har sett seg lei på at ingen vil snakke om hvem de gjengangerkriminelle er. Dette er nødvendig for å finne ut hvor problemet ligger, mener han og spør om vi har et ungdomsproblem eller et integreringsproblem. I et innlegg på Facebook skriver han:

Justisministeren og andre snakker om 182 gjengangerkriminelle og 16 anholdte sist helg. Nå forlanger og forventer jeg at justisministeren offentlig opplyser sider personers bakgrunn. Hvor mange har innvandrerbakgrunn og eller utenlandsbakgrunn og i tilfelle fra hvilket opprinnelsesland. Og hvor mange er tilhengere av hvilke religioner?
Har vi et ungdomsproblem eller et integreringsproblem? Da må vite hvilken bakgrunn de gjengangerkriminelle og nå anholdte har.
Det må bli slutt på å holde opprinnelseslandet skjult for befolkningen!
Gi instrukser nå Jøran!

 

 

Kjøp T-skjorten «kronisk norsk» fra Document her

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂