Aftenpostens kommentator Frank Rossavik hevdet i helgen at Document er et useriøst medium som stadig angriper «MSM», «eliter» og «klimahysterikere». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Polarisering oppstår når den ene siden tviholder på at en sak har kun én side og alltid fremlegger denne – og da må korrigeres av den som kjenner andre sider av samme sak.

Min oppdragsgiver Document rapporterer pliktoppfyllende om bilbranner og referererer fra utallige rettsaker om andre kriminelle forhold som både politikere og såkalt mainstream media behendig tier om eller underkommuniserer.

Det er et ensidig fokus på negative konsekvenser av innvandring, hevder noen.

Men ta i betraktning at de fleste øvrige nyhetsleverandører har et overveiende fokus på innvandringens saliggjørende og berikende virkning, både kulturelt og økonomisk, og ikke minst den undergjørende effekt den har på etnisk norskes harde, uforsonlige og intolerante sinn.

Samtidig som de som nevnt underkommuniserer negative konsekvenser.

Da dannes motstemmer som leverer andre opplysninger om konsekvensene av innvandring.

Som reaksjon på dette strammer såkalt mainstream media grepet mot motstemmene, og hyllesten av ikke-vestlig innvandring eskalerer, proporsjonalt med svertingen og fordømmelsen av folkeslaget etnisk norske generelt, og av alternative nyhetskilder.

Motstemmene reagerer med å levere ytterligere informasjon om det norske samfunnets oppbyggelige verdier, og om negative konsekvenser av visse typer ikke-vestlig innvandring.

Det bygger seg opp borger av tordenskyer på begge sider.

Og ingen politikere stiger ned fra Stortinget eller regjeringen og signaliserer at de ønsker å ta tak i problemene.

Ikke uten å bli møtt med et massivt brøl om hjerteløshet, grådighet, egoisme, rasisme, «skaper hat og splid» etc. – og stående applaus fra «den andre siden», som igjen blir møtt med fordømmelse og avsky.

Slik driver en frem og tilbake, mens borgene akkumulerer mer torden, flere skyer.

Jeg savner en nyhetsleverandør med en mer balansert nyhetsdekning, en mer faktabasert debatt og flere ryddige kommentarer og betraktninger.

Hvor en betrakter det norske samfunnet som en helhet, som vi alle ønsker det beste for, og ikke som en slagmark mellom ulike politiske fastlåste læresetninger tilhørende hver sin respektive etniske eller religiøse «folkegruppe».

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂