Bildet: Hillary hilser på Harry Weinstein ved Times galla for verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker. De to var selvskrevne, og gjett hvordan det føles, on top of the world , i the Jazz i Lincoln Center i New York. 

Ronan Farrow har skrevet en bok om Harvey Weinstein og alle de andre liberale seksuelle overgriperne og deres venner som forsøkte å dekke over for dem. En av dem er Hillary Clinton.

Tucker Carlson hadde et knusende innslag om Weinstein og Hillary. Dette er et perspektiv som går det offisielle Norge hus forbi.

Da Farrow ba om et intervju med Hillary, fikk han svar tilbake om at de visste at han jobbet med et annet prosjekt – Weinstein – som bekymret dem. Farrow fikk forståelsen av at hvis Hillary skulle stille opp til intervju, måtte han la Weinstein ligge.

Carlson siterer mange slike historier om hvordan Weinsteins venner i mediene grep inn og sørget for at den skandalen alle visste om, ikke nådde mediene.

Billy Bush ble sparket for en gammel video som hans arbeidsgiver offentliggjorde under valgkampen, i håp om å senke Trump. Men tv-mogulene grep inn for å hindre at Weinsteins seriemisbruk av kvinner ble kjent.

Det var en åpen hemmelighet. Carlson viser et klipp fra en utdeling hvor verten sier til fire kvinner som er premiert: – Nå slipper dere å gjøre dere til for Weinstein mer.

Weinstein-saken er en skandale som fortsetter å rulle, og nå er det hele den liberale elitens posisjon som rokkes. De har snakket høyt om kvinners rettigheter i årtier, men i virkeligheten har seksuelle overgrep florert, og mennene som har stått for det, er blitt beskyttet. Hillary har systematisk dekket over for sin mann, og har endog gått etter kvinnene som Bill voldtok og forgrep seg mot.

Dette begynner etter hvert å bli allment kjent i USA.

Da Monica Lewinsky-saken sprakk, sa Hillary at det lå en «vast rightwing conspiracy» bak.

Ronan Farrow er selv liberal, men er en rasende god journalist – og er, først og fremst, journalist. NHO inviterte ham til sin årlige konferanse for et par år siden, men det var for å henge ut Trump, ikke det ideologiske grunnlaget for overgriperne bak #metoo.