Maskerte kriminelle utlendinger har etablert ‘vaktvern’, hvor migranter i bevæpnede grupper stopper og kontrollerer dansker.

Politiet er maktesløst, mens migranter – hovedsaklig fra muslimske land – har overtatt makten i innvandrertunge bydeler i København.

Akkurat nå blir danske borgere stoppet og sjekket av kamuflerte migranter med våpen. Hvem snakket om sharia-vakter?

Et av områdene for migrantenes vaktkorps er den muslimske ghettoen Mjølnerparken. Her bekrefter man, at de selvoppnevnte vaktene er en del av det københavnske gatebildet:

”Det er vigtigt at fastslå, at det ikke er bestilt af et boligselskab eller af kommunen eller nogen myndighed. Det er bander, som handler uden legitimitet noget andet sted end hos sig selv,” sier Eskild Dahl Pedersen, som arbeider som ‘trygghetsjef’ i ghettoområdet.

Legg merke til hvor tause de danske politikerne er i denne saken!

Politikerne stod i kø for å kritisere Rasmus Paludan, da han besøkte islamdominerte bydeler i København.

Men nå er både de røde og blå levebrødspolitikerne tause som graven. Kriminelle innvandrere er fredet enda engang.

Kun folketingsmedlemmene Pernille Vermund og Mette Thiesen fra Nye Borgerlige turde si sannheten, da de erklærte følgende sommeren 2017:

“Nørrebro er tabt.”

Se også
Christian Lunøe: – Lige nu går der (mindst) 4 agressive unge drenge rundt lige neden for mit vindue med store knive. Og politiet har ikke ressourcer til at komme ud og tage dem.

København politi innførte 16. september en «visitasjonssone» som følge av den pågående bandekrigen. Den ble forlenget 30. september.
Kort over visitationszone september 2019

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂