Nytt

Med en video som i disse dager spres på Facebook og andre sosiale medier – på engelsk – ber  norske salafister nå om pengestøtte til byggingen av en ny moské med ungdomssenter – for å redde norsk, muslimsk ungdom fra å miste sin islamske identitet. Mer enn en million dollar er allerede på bok, sies det i videoen.

Videoen handler om stakkars «Iman» som bor i Norge og lever et dobbeltliv, hjemme som from og ærbar muslimsk pike, ute som tøff tenåring som deler nakenbilder av seg selv på sosiale medier.

Iman er ikke bare et jentenavn, det er også et sentralt konsept i islamsk tro, som kan oversettes med «tro i hjertet». Begrepet er mer sammensatt enn som så, men utgjør en tredel av begrepene Iman-Islam- Ihsan, det vil si Tro-Underkastelse-Perfeksjon. IslamNet ber og lover mye:

THE MASJID AND DAWAH CENTER

The majority of the Norwegian Muslim youth are straying away from Islam.

There is not a single Dawah Center or Islamic school in Norway, so the Muslims of Norway are in dire need of establishing its first Mosque combined with a Dawah, Tarbiyah and community center. A place where the Muslims of Norway can not only pray, but also:

Arrange proper Islamic conferences.

Have a professional video production studio.

Have a youth club.

And have a proper education center for the children and youth.

Donate NOW and Get Your House in Paradise!

Både videoen og siden er svært profesjonelt – noen vil si forførende – utført. Ser vi på IslamNets støttespillere finner vi et knippe skjeggete menn, hvis appell til vanlig norsk-muslimsk ungdom som strever med fristelsene i det ennå så vantro Norge, kanskje er noe begrenset.

Et knippe salafister, eller skal vi si hatpredikanter, fra hele verden støtter opp om IslamNets pengeinnsamling for en ny moské i Norge.

Disse mennene er i tråd med stifteren og lederen av norske IslamNet, Fahad Qureshi, uforfalskede salafister. Lesere som ennå ikke har fått med seg hva han og hans likesinnede står for kan finne mye lesestoff i arkivene her og på rights.no.

Blant støtte-salafistene finner vi for eksempel disse:

  • Haitham al-Haddad – engelsk-basert palestiner, mest berømt for å ha vunnet injuriesøksmål mot The Times og The Sunday Telegraph. Den siste saken i juni i år sikret ham 62.500 pund sterling i erstatning. I henhold til dommen var påstandene om at han skulle ha påstått at jødene nedstammet fra aper og svin, og at de derfor var brødre av aper og svin ikke riktig. Man kan tro hva man vil om både mannen og dommen…
  • Hussain Yee – en malaysisk konvertitt som er mest kjent for å mene at muslimske terrorister ikke hadde noe å gjøre med 9/11…
  • Yusha Evans – en amerikansk konvertitt som i 2013 fortalte sine 350.000 Facebook-følgere (!) at han ble kvalm av muslimer som viser følelser overfor vantro…
  • Shady Alsuleiman – australsk-palestinsk leder av Australias nasjonale imam-råd, kjent homofob som er av den oppfatning at kvinner som ikke adlyder sine menn ikke vil få komme inn i Paradis…

Le ikke av videoen eller av disse mennene!

De kan virke sprutgale på oss – kanskje også på mange vanlige, norske ungdommer med muslimsk bakgrunn – men hvordan tror dere appellen oppfattes av for eksempel norsk-somalisk eller norsk-pakistansk ungdom?

Mange av disse ungdommene, og jeg tipper flere av dem deltok på Bogerud nylig, har fått carte blanche av sine konservative, muslimske foreldre (i den grad de bryr seg) – alle med generasjoner av århundrelang indoktrinering i islams «velsignelser» i ryggmargen – til å ta seg til rette. At guttene dermed blir skoletapere og halv- eller helkriminelle spiller ingen rolle, så lenge de forblir muslimer!

Det som er til å gråte av er norske myndigheter og mediers ufattelige naive omgang med denne ukulturen. Deres halleluja-lignende bortforklaringer skremmer mest!

Takk til leser for tips! Vi er glade for alle tips og all støtte!

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:

200,00 NOK – månedlig
100,00 NOK – månedlig
50,00 NOK – månedlig
300,00 NOK – månedlig
500,00 NOK – månedlig
1 000,00 NOK – månedlig

 

Les også

Les også