Europa har tatt imot millioner av våpenføre unge menn fra krigssoner og shithole countries med forsikringer om at det kommer «leger og ingeniører» som skal berike våre samfunn, og sikre fremtidens velferdssamfunn.

Nå sirkulerer det en video på Facebook (som blir sperret omtrent like fort som den blir delt) hvor en av disse afrikanske «ingeniørene» er ivrig i gang med sitt samfunnsoppdrag gjennom å teste bilvinduer på parkerte tyske biler med en diger vedkubbe, mens eierne av bilene roper fortvilet: «Nein, mein Auto!»

Merkels «ingeniør» gjør en veldig grundig og viktig jobb som ingen vanlige tyskere har så mye som tenkt på å gjøre tidligere: Bilvinduene er nemlig så dårlige at de knuser alle sammen! Både foran og bak på hele bilrekka. Makan til dårlig kvalitet!

Bileierne virker ikke spesielt glade for denne viktige sikkerhetstesten fra den tredje verden: De går til det dristige skritt av å banke på vinduet de filmer bak for å stoppe ham, men «ingeniøren» er for opptatt på jobben til å ense dem. Dessuten har vel bileierne forstått hvem som bestemmer i Tyskland nå: Hadde de brukt vedkubben på «ingeniøren» for å stoppe ham (slik jeg ville gjort – godt, grundig og lenge), ville de selv blitt straffet. For rasisme, naturligvis.

Så husk: Hold deg rolig! Blir bilen din herpa eller brenner opp i natt (europeiske biler spontan-antenner jo stadig oftere), er det bare fordi myndighetene har ansatt «ingeniører» med doktorgrad i jungelens lov til å teste kvaliteten.

Og du: Husk å utstyre døtrene dine med solide klær, så ingen tester ut rivestyrken på dem. Det skjer nemlig stadig oftere i Europa, og det viser seg at ærbare muslimske plagg er de sikreste. Men, men: Wir schaffen das! Det er bare en «overgangsfase», og du venner deg nok til det.

Flerkulturens pådrivere har nemlig ingen plan B hvis flerkulturen deres feiler. Og de vil ikke ta ansvar.

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.