En britisk jøde med gutter i Golders Green, London, 10. januar 2015. Teksten lyder: The Community Security Trust (CST), which provides security advice to Britain’s estimated 260,000 Jews, said police in London and Manchester in northern England had agreed to increase patrols at synagogues and other venues over the next days. Paul Hackett/Reuters/Scanpix 

Hvis man ser nyhetene vi rapporterer under samme vinkel, er det ingen stor heksekunst å konkludere med at Europa enten er en villig medløper eller passiv tilskuer til muslimenes jødehat.

Bare det å si dette høyt er ikke pent i det gode selskap, som er massemdiene, idrett, skole og arbeidsliv. politikk, forvaltning. Da er du stygg. Det er deg det er noe feil med. Da er du mot integrering.

Slik har myndighetene og det offisielle Norge svinebundet seg selv. Man har i utgangspunktet avstått fra å kritisere islams antisemittisme som er like gammel som religionen selv. Med fremveksten av salafisme og islamisme er den blitt morderisk.

Venstresiden har vært med på ferden og det begynte allerede med PLO. Ikke noe på tidspunkt har venstresiden slått bremsene på og sagt nei: «Nå er det nok». I stedet har man blitt med strømmen.

Nå har muslimer og islam fått økende innflytelse i institusjoner og det politiske liv.

Labour

Labour i Storbritannia er det verste eksemplet: Antisemittismen har vært et randfenomen, knyttet til ungdomsgrupper, aktivist-NGO’er, og enkeltpersoner som Ken Livingstone.

Med Jeremy Corbyn er den blitt mainstream.

Norske medier og politikere tar ikke trusselen på alvor. De glatter over. Dermed gjør de en tilsvarende utvkling mulig her.

Ved neste krig mellom Israel og palestinerne eller Libanon vil vi få se protester på et annet nivå. Det vil få enda flere jøder til å forlate Europa.

Heller ikke det får oppmerksomhet: Strømmen av jøder ut av Vest-Europa er økende. Dagens elite liker å snakke om Polen og Ungarn. Men jødene er ikke truet i disse landene, men i Frankrike, Belgia, Nederland og Tyskland.

En bekvem løgn

Når Angela Merkel intervjues av Christiane Amanpour er hun dum nok til å late som om den voksende antisemittismen kommer fra innfødte tyskere. Det passer inn i CNNs krig mot Trump og høyrenasjonalismen. Felles fiende.

Men det er løgn. Steve Bannon kommenterte dette i et intervju med Martha McCallum i Fox News. Bannon sa han nettopp hadde vært fire dager i Berlin. Der hadde jødiske ledere fortalte ham at jøder ikke turde vise seg som jøder på gaten av frykt for overfall og trakassering fra muslimer. I Berlin. Merkels Berlin. Hvordan kan Merkel tro at det skal være mulig å skjule sannheten?

Øker utryggheten

Benektelsen av fakta øker jødenes følelse av utsatthet. Det forteller dem at de ikke vil bli beskyttet. Merkel og Erna Solberg er mer opptatt av å beskytte seg selv.

Derfor fortsetter exodus fra Europa.

Neste på listen er konservative kristne. De brennmerkes allerede av mediene og de politisk korrekte.

De politiske partiene, akademia og mediene forstår ikke at de ved å ta astand fra konservative kristne tar avstand fra seg selv. De kommuniserer at de ikke står for verdiene, tradisjonen og kulturen som skapte Europa. De tror det er et fremskritt å oppgi seg selv.

 

 

 

Hvis du vil at Document skal følge og skrive om jødenes og de kristnes situasjon i Europa, bør du vurdere å støtte oss:

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.