Gjesteskribent

Blodhundene jager i flokk når Anette Trettebergstuen figurerer på Dagbladet-TV med redaktør Geir Ramnefjell for å snakke om Black Box og Wara-saken. Det er et velregissert skuespill i teatrets favør.

Treenigheten Black Box, Trettebergstuen og Dagbladet synkroniserer jakten. De angriper fra ulike posisjoner, men med felles mål. Alle som ikke deler deres meninger, må ut – av politikken og ut av det offentlige ordskiftet. Selv gjemmer de seg bak et dekke av «kunst» og «ytringsfrihet». Ytringsfrihet gjelder bare for dem selv – og de som er enige med dem.

Manøvrene fra disse tre aktørene er i realiteten er et skittent spill for å felle en regjering og en justisminister, og gjøre det umulig for folk flest som ikke er enig med dem, å ta opp kritikkverdige sider ved norsk politikk. I dag var det om å gjøre å tvinge statsministeren i kne, tvinge henne til å krype til korset og beklage fordi hun har sagt noe som ikke passer rovdyrene.

Vi har sett dette skuespillet tidligere, da var det en annen politiker de ønsket å fjerne. Regien er den samme. Kvalmt og skittent spill som handler om å jage enkeltmennesker i flokk.

Trettebergstuen og Ramnefjell vikler seg inn i nettet om at ytringsfriheten gjelder for noen, men ikke for andre. Anbefaler at begge leser George Orwells roman «Animal farm», der stjernereplikken lyder: «All animals are equal, but some animals are more equal than others».

Stillbilde: YouTube.

Det er her vi er nå.

Noen er altså i sin fulle rett til å si «purketryner, kutryner og rotspisende parasitter» – og gjemme seg timesvis i hekken og filme privatlivet til folk. Mens en eldre dame på 71 år får bot og fengselsstraff for å si «kakerlakk».

Trodde ikke jeg skulle oppleve at Norge ble et meningsdiktatur. Men det har det blitt.

Og vi som ser dette meningsdiktauret skride fram, må skrive under pseudonym. For det er bare meninger representert ved Black Box, Trettebergstuen og Ramnefjell og de som mener nøyaktig det samme som dem, som er tillatt i kongeriket Norge nå i 2019. De kan til gjengjeld bruke alle skitne metoder de finner for godt.

På samme måte som Trettebergstuen velger å omgå mobbing av politikeres familie, omgår Ramnefjell konteksten, som er å invadere privatlivets fred.

Det er altså ikke snakk om et uskyldig bilde av et hus som står ute om natten. Det handler om å ligge i buskene å spionere og filme huset ditt i timesvis. Det er ikke greit, det er terrorisering av folks private liv.

Det er heller ikke greit å koble det til at de er en del av et rasistisk nettverk, og i samme åndedrag som du ligger der og spionerer på familiemedlemmer i buskene, kalle de «Purketryner, kutryner, rotspisende parasitter som gjemmer seg bak soveromsvinduer». Til overmål blir dette kalt kunst og vist på storskjerm for hele Norge, med millioner i «kunstnerisk støtte».

Dette er statsfinansiert mobbing. Hensikten er å fjerne meningsmotstandere fra det offentlige rom med slag under beltestedet. Anbefalt lesning for Trettebergstuen og Ramnefjell er: Stortingsmelding om mobbing og «Animal farm» – og se dere selv i hovedrollene.

 

Kjøp «Hypermoral» av Alexander Grau fra Document Forlag her!