De fleste som har ett eller begge bein i høyresiden av politikken har fått med seg at vi blir sensurert eller kastet ut av de store sosiale media på nett. De fleste av disse er ledet av venstrevridde gladgutter som også er forbausende unge. De er lett påvirkelige av globalismens, sosialismens og marxismens glade budskap og fellesskap. Hensikten helliger middelet, og alle som mener noe annet er onde eller uvitende – gjerne begge deler.

 Milo Yiannopoulos er en hvit homofil provokatør og samfunnsdebattant. Han reiste mye rundt og holdt foredrag på universiteter, og jobbet for Breitbart en periode. Han ble kastet ut av Twitter på grunn av anklager om trakassering av afro-amerikanske Leslie Jones. Han har også blitt kalt rasist, til tross for at han selv påstår han kun har fargede menn som kjærester.

 Alex Jones fra Infowars ble kastet ut fra Youtube (YT) og flere andre sosiale media. Robert Spencer er en kjent islamkritiker, og han ble kastet ut av Patreon etter påtrykk fra Mastercard. Dette er et sosialt nettverk mye brukt av kjendiser for å holde kontakt med fans, samt for å få inn bidrag fra dem for arbeid de lager. At kortselskaper blander seg inn og forteller sosiale media hva som er akseptert å mene er galskap. Dette har også noen banker begynt med. De sier opp kontoen din om du har feil meninger.

 Count Dankula trente på fleip opp hennes lille hund til å gjøre nazi-hilsen med labben  uten at samboeren visste noe. Dette ble spredd på nett, og han endte opp med en rettskraftig engelsk dom i form av en liten bot. Dette til tross for at han i videoen sier at det kun er for å erte samboeren. Dommen er anket av prinsipielle grunner. Om han ikke vinner må han betale boten eller sone i fengsel.

Sam Harris, kjent religionskritiker, filosof og forfatter, lå på 12. plass i Patreon systemet. Han så seg lei av utviklingen og gikk offentlig ut med at han hadde sagt opp sin Patreon konto. Like etter dette, den 15. januar, gikk den kjente psykologen Jordan B. Peterson og talkshow-kjendis Dave Rubin samtidig ut av Patreon i protest mot politisk forskjellsbehandling i sosiale media.

En av de mest kjente som nettopp ble kastet ut av Facebook (FB) til tross for ca én million følgere, er Tommy Robinson. Han er også kastet ut av Twitter, og engasjerer seg spesielt i de store skandaløse massevoldtekssakene i England, hvor tusenvis av primært hvite jenter har blitt rammet gjentatte ganger av stort sett muslimske menn gjennom mange år. Dette har i 10-år blitt, og blir stadig, dysset ned av Mainstream Media (MSM). Derfor jobber han for å få satt fokus på den berøringsangsten som eksisterer overfor muslimer. Han har også skrevet et par bøker, hvor den ene nå er fjernet fra Amazon, rett etter at han la ut en avslørende video på YT som raserte det lille BBC måtte ha igjen av verdighet. De er omtrent like lite objektive som NRK og TV2 i Norge.

 Google eier også Youtube, Facebook eier Instagram.

 Den sensuren som brukes fungerer på forskjellige plan innen de forskjellige plattformene. De bruker alle algoritmer (her: datagjenkjenning) for å velge hva de skal vise deg når du søker. Samtidig går alle søkeordene du bruker inn i en database. Prøv å søke på «white couples» i Google, så ser du at resultatet er noe helt annet enn det du normalt vil forvente. Det viser klart at de i tillegg til å lagre informasjon om dine søk, faktisk også bestemmer hva du skal få opp når du søker – helt uavhengig av hva som for mange ville vært et forventet resultat.

 På Youtube har de et system som gir deg penger avhengig av hvor mange visninger din video får. Det finnes også en Superchat som du kan bruke når du har mer enn 1000 følgere på kanalen. Da kan de som ser på livesendinger betale for at deres kommentar skal holde seg på toppen av chat i en forhåndsbestemt periode. Disse spørsmålene blir gjerne besvart av de som har programmet.

 Dette er jo flott for de som ikke blir sensurert eller kastet ut av YT. Alle videoer og kommentarfelt blir fortløpende gått gjennom av algoritmer som søker etter spesielle ordkombinasjoner. Dette skjer automatisk når du laster opp videoen – før den er tilgjengelig for andre. Mest sannsynlig skjer det også Live under streaming. Om noe dukker opp som YT ikke liker, vil videoen automatisk bli Demonetized. Det vil si at du ikke tjener penger på den, og at beskrivelsen av den heller ikke er søkbar i systemet. Andre finner den ikke uten at de har en direkte lenke. Den havner heller ikke i rankings over mest populære videoer og trender. I praksis kan dette også skje om kommentarfeltet ditt skriver noe YT ikke liker.

 Facebook kaster også ut personer som de mener har uheldig påvirkning på deres brukere. Det gjelder i hovedsak for høyresiden i politikken. Kun unntaksvis blir Antifa eller andre ekstremt venstrevridde voldsromantikere kastet ut.

 FB bruker mange algoritmer for å styre hvilket innhold du skal få lov til å se til enhver tid – hva som dukker opp i nyhetsstrømmen din. I tillegg eier de alt av innhold du måtte finne på å legge inn i profilen din, samt hvilke likes du har klikket på hvor og når. En av de siste sensurvariantene de kom med er noe som kalles Ghostbanning. Det vil si at du ser mindre eller ingenting som ghostbanned brukere legger ut, selv om du har valgt å følge dem prioritert.

 For et par år siden ble en android-telefon testet. Det er Google som eier Android. SIM-kort ble tatt ut, og telefonen satt i Fly-modus. Da skal ikke telefonen bruke radiosignaler overhodet. Telefonen var påslått i lommen til en av testdeltagerne, og han gikk rundt i byen med den i noen timer. Det ble satt opp en falsk basestasjon for å måle trafikk – rett før telefonen fikk innsatt SIM-kort og Fly-modus slått av. Trafikkanalysen viste at telefonen hadde brukt GPS hele tiden til tross for at GPS var slått av, og Fly-modus skal blokkere GPS-trafikk. Den sendte nøyaktig informasjon om sted og tid fra hele perioden den skulle vært radiomessig død.

 Det er ingen grunn til å rave rundt i halvsøvne og tro at ytringsfriheten lever evig fordi den er «funnet opp». Den må vernes og vedlikeholdes. Den amerikanske grunnloven har vært under angrep fra venstresiden i over 100 år – helt siden Marx og Engels forsøkte å innbille akademia og resten av folket, at demokrati må erstattes av noe som er langt bedre – sosialismen og kommunismen. Se på Mao, Stalin, Hitler, Mussolini, Pol Pot – og nå Venezuela. Se hvor bra det gikk… Fascisme er basert på at staten er bedre egnet til å tenke for deg enn du selv er. Vi er på full fart bakover i tid.

 Hvilke gode alternativer har vi?

Alle disse tjenestene og programmene er gratis, og noen av dem gir ekstra funksjoner om du betaler. Dessverre er de ikke like polerte og brukervennlige som de store, men de sensurer og selger heller ikke din private informasjon. Oppdateringer og forbedringer kommer fortløpende. Det heter seg at om noe er gratis – så er det fordi du er varen. Alle de store sosiale media selger din informasjon videre for bruk i reklamesammenhenger. Det er viktig å støtte disse nye, slik at de kan ta store deler av markedet fra de som har monopol i dag.

 Bruk litt penger på alle de du synes fortjener det. Ingenting er gratis i dag, og folk fortjener betaling for godt arbeid. Det samme gjelder nettaviser som ikke får den støtten de burde fra myndighetene. NRK får over 5.500 millioner kroner i statsstøtte hvert år for venstrevridd vås og repriser. Klassekampen og Vårt Land får omtrent 40 millioner hver i året.

Minds i stedet for Facebook.

Minds vokser kraftig, og de oppfordrer brukerne til selv å blokkere andre brukere som de ikke liker.

 Gab i stedet for Twitter

Gab er også en hurtig voksende tjeneste som ligner Twitter, men hvor du selv står for sensuren i form av blokkeringer. Finn grupper, og lag lister (betalt ab.) som du legger personer til på. Det er mye informasjon som kommer, og det å filtrere det med lister er en kraftig forbedring.

 Dissenter – et kommentarfelt for alle 

Her kan du legge et kommentarfelt på alt som har lenker. Alt fra Aftenposten sine artikler, til hotell i Kroatia.

 Bitchute i stedet for Youtube

Er et sensurfritt godt alternativ til Youtube for de som uansett ikke tjener noe på sine videos grunnet demonetizing.

 Telegram eller Signal i stedet for Facebook Messenger eller What’s App

Dette er krypterte meldings-apps som også virker på PC, MAC og mobiltelefoner. Du kan også ringe med dem gratis til og fra utlandet om du og mottager begge er tilkoblet internett. Telegram er best på grupper og sending av filer, bilder etc., men Signal er best på kryptering. Snowden brukte Signal.

 Protonmail i stedet for G-mail

Dette er en sveitsisk kryptert mailtjeneste som er gratis, men hvor du får tilleggsfunksjonalitet når du betaler abonnement. At den er kryptert vil si at ingen kan lese dine mail i systemet, i motsetning til G-mail som går gjennom alt du har av mail hele tiden, for å finne nye vinkler for reklame. Mail sendt mellom forskjellige Protonmail-brukere er kryptert og fullstendig uleselig for alle andre.

Brave nettleser i stedet for alle de andre

Denne er basert på open source og er veldig god for å unngå reklame. For nettsteder som du virkelig liker, er det viktig at du slår av blokkering av reklame ved å klikke på løvehodet «Open Brave Shield Panel» oppe til høyre i toppen, og velge «down» for dette nettstedet når du er på deres første side. Om du ikke gjør det, taper de sårt tiltrengte reklame-inntekter. Et bedre alternativ er naturligvis å abonnere på tjenester du liker og bruker.

 Duckduckgo i stedet for Google for søk på nett

I de fleste nettlesere kan man sette opp en annen søkemotor som standard. De fleste har Google lagt inn. Du har sikkert sett at annonser på nettsider og FB forandrer seg avhengig av hva du søker på via Google og hvilke mail du har i din G-mail.

Alle disse alternativene bør vi bruke aktivt:

www.minds.com

www.gab.com

www.bitchute.com

www.telegram.org

https://signal.org/download/

www.protonmail.com

https://brave.com/download/

www.duckduckgo.com