NRK gir seg ikke. Hjernevasken av det norske folk er ikke fullført ganske ennå. Dagsrevyen vil ha oss til å tro at 100 nordmenn har sluttet seg til IS. Hvor dumme tror de vi er?

«La oss se nå, på hva som er status for de norske syriafarerene. Rundt hundre nordmenn – ti av dem kvinner – reiste til Syria for å knytte seg til IS, ifølge PST», messer Ingerid Stenvold.

«Norske», Stenvold? Kan du beskrive hva som gjør dem norske? Interessen for offentlige halshugginger? En ubendelig trang til å holde sex-slaver?

Dette er Norsk Rikskringkastings litani: Nordmenn dro til Syria for å knytte seg til IS.

Forsangerne, de rettroende redaktørene i statskringkastingen, ber bønnen. Og programsekretærene svarer. Eller «journalistene», som de kaller seg nå.

Når skal NRK forstå dette? Hvor vanskelig kan det være?

Vel, vi har ropt i skogen før: Dagsrevyen: – Det er 40 nordmenn i Raqqa…

Dagsrevyen messer det samme litaniet, år ut og år inn. Nyhetsanker Petter Oulie-Hauge i august 2017: «Fortsatt er det rundt 2.000 IS-krigere igjen inne i byen, trolig er rundt 40 av dem norske fremmedkrigere…»

NRK bløffer og lyver, gang på gang. Heller ikke denne har de rettet opp: NRK og Leo Ajkics løgn: «30 nordmenn har dratt som fremmedkrigere til Syria»

Farjam Movafagh setter skapet på plass på sin Fb-side:

«Nordmenn» er betegnelsen på et etnisk folkeslag, på lik linke med «samer». Jeg, for eksempel, er ikke en nordmann. En somalier som flytter til Norge er ikke en nordmann, men nettopp det: en somalier som bor i Norge. Akkurat som en nordmann ikke blir en somalier ved å flytte til Somalia, men en nordmann som bor i Somalia.

Kjære NRK Nyheter: For meg viser dette en veldig nedlatende holdning hos dere. Det er ikke noe galt i å være somalier. Dere trenger faktisk ikke «oppgradere» oss utlendinger i deres åsågrenseløse godhet. Bare slutt med det.

Forstår dere fortsatt ikke hvordan dere har dummet dere ut? Ok. Gå straks til nærmeste same og kall vedkommende for «nordmann». Kanskje vedkommende kan forklare dere på en mer forståelig måte. Men vær obs på at dere kan bli møtt med en real knyttneve i ansiktet.

#JeSuisDrittlei
#JeSuisDrittleiNrk
#JeSuisDrittleiMediasTåkelegging
#JeSuisDrittleiIslam
#JeSuisDrittleiFaktafobi

 

Og dette er de ansvarlige for desinformasjonen:

Vaktsjef Svein Bryn og redaktør Kyrre Nakkim: Hva er det som rettferdiggjør å kalle disse 100 «nordmenn»?

Hvilke norske verdier er de bærere av?

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps-nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂