En ting kommer vi til å dra med oss inn i det nye året: Kampen mot Donald Trump. Norske hovedstrømsmedier har gjort krigen mot Trump til deres krig. Siden alt Trump sier og gjør blir stoff, betyr det at mediene er på 24/7.

Går dette hjem hos folk? Hos noen. Men vi ser en økende tendens til at folk reagerer som i USA: De liker ikke å bli behandlet som småunger. Når overdrivelsene blir for tydelige og alt stoff er tygget til babymat begynner folk å lure, i det minste de som føler at verden angår dem: Går ikke økonomien i USA så det griner? Kan det virkelig være så ille?

Norske medier skjermer publikum mot de verste eksesser på Demokratisk side.

NRKs korrespondent Anders Magnus skal tjene publikum, ikke sjefene på Marienlyst. Torsdag sa han at det forelå et budsjettforlik mellom Republikanerne og Demokratene som ble stanset i 11. time av «ytre høyre» i Kongressen. Fredag var det «ytre høyre» utenfor Kongressen. Begge deler er like vrøvlete. Trump har bestemt seg for å sette hardt mot hardt: Han kan ikke begynne valgkampen uten å ha oppfylt sitt viktigste løfte til velgerne: Muren.

Demokratene har varslet bråk fra dag Én. Trump vil vise hvem som sitter med den utøvende makt og har ett kammer i Kongressen bak seg. Flere av dem mest kjente anti-Trump-republikanerne er ute, som Paul Ryan.

Anders Magnus og Christina Pletten i Aftenposten unngår omhyggelig å fortelle om hvor gale Demokratene og anti-Trump-mediene er blitt.

Sist uke ble politimannen Ronil «Ron» Singh skutt av Carlos Arriaga i Newham, California. Arriaga er en illegal innvandrer. Han skulle aldri vært i USA, hvis det ikke var for Demokratene i California som har erklært delstaten for a sanctuary state. Det betyr at lokalt politi ikke deler informasjon med føderalt politi eller myndigheter. Hvis de illegale blir tatt er det «catch and release» som gjelder. De dømmes kanskje til utvisning, men intet skjer og de er snart tilbake.

Liberale medier anvender et bestemt språk for å vise at det ikke er lov å kritisere illegale og den liberale praksisen. Washington Post polemiserer mot sheriffen  som sier at deres betjent ville vært i live om reglene hadde vært annerledes. I en nyhetssak. Facebook stempler det som hatespeech å kalle Arriaga for illegal. Det heter «undocumented», papirløs.

Kate Steinles liv ble brutalt revet over da den illegale José Inez García Zárate skjøt henne på havna i San Fransisco juli 2015. Garcia var utvist fire-fem ganger. I stedet for å bli overlevert til føderalt politi, blir personer som han sluppet ut. 

Han ble ikke en gang dømt for drap, men kun for besittelse av våpen.

Jose Ines Garcia Zarate, 45, was acquitted of murder and involuntary manslaughter charges, as well as assault with a deadly weapon. Jurors convicted the Mexican citizen of being a felon in possession of a firearm, which could bring a three-year sent

 

Det har vært for mange slike saker til at ikke folk har fått med seg at noe er hakkende galt med det politiske systemet. På toppen av det hele går Demokratene inn for å nedlegge grensepolitiet, ICE.

De vil ikke gi penger til Muren. Det strømmer 2.000 mennesker over grensen om dagen. Folk sier: Dette kan ikke fortsette. Derfor har Trump is i magen. Han vet at det er Demokratene som kommer til å betale.

Men det får du aldri vite av Anders Magnus, selv om Magnus vet og kunne forklart det, hvis han fikk lov. Men Magnus er fjernstyrt fra Marienlyst. Sannheten er underordnet.

Du har korrespondenter som Arnt Stephansen. Han trenger du ikke be om noe. Han går foran. Han sier på eget initiativ at brasilianerne etter å ha valgt Bolsonaro har forspilt retten til å ha et demokrati.

Den samme Stephansen som kryssklippet FrP med Det tredje Riket og støvletramp rett etter 22/7.

De har vært vant til å ha rett. Nå merker de motgang og da øker de trykket.

Det skaper en uggen stemning og en parallell mellom USA og Europa som du ikke blir klar over hvis du ikke leser Document.

Demokratene vil heller at USA skal gå under enn at Trump skal vinne, akkurat som eliten i Sverige vil heller at landet går under enn at Sverigedemokratene skal komme til makten.

Dette er Hitlers Machtergreifung i januar 1933 i revers: Lærdommen fra Det tredje Riket er at «vi» alltid må være på vakt: Tenk om det kommer en ny Rottefanger som lokker velgerne og tenk om det dukker opp en ny Franz von Papen som åpner døren. Da er det for sent. Han må stanses før det kommer så langt.

Derfor er den konstante krigen mot Trump farlig. Den delegitimerer en demokratisk valgt president. Demokratene har aldri anerkjent Trump som lovlig valgt. Det er farlig fordi det nører opp under antidemokratiske tendenser.

Det er noe venstresiden ikke har forstått: Vi respekterer embetet, for derved respekterer vi spillereglene i demokratiet.

På 60-tallet snakket Aftenposten konstant om «spillereglene» til oss på venstresiden. Vi foraktet «spillereglene». Det lød i våre ører svakt og feminint.

Datidens studentradikalere ble nåtidens maktmennesker og smaksdommere. De finner seg ikke i noen utskiftning. Derfor oppfatter de et politisk omslag på den eneste måten de er i stand til: Som et ekko av tredveårene.

Når Demokratene oppfordrer og inspirer til angrep på folk som jobber for Trump når de viser seg på offentlig sted, er det utslag av den unntakstilstand som Demokratene mener seg berettiget til å utløse. Antifa omsetter disse oppfordringene til mer håndgripelige aksjoner, som angrepet på Tucker Carlsons hjem.

Derfor er angrepet på justisminister Tor Mikkel Waras hjem så alvorlig. Det er uttrykk for akkurat samme tankegang: For oss er alt tillatt. Vi handler på en høyere kommando.

Hvis du som publikummer skulle forstått dybden i denne propagandaen, måtte du vende blikket mot Norge og Europa. De samme kreftene som vil ha fri innvandring til USA, arbeider for åpne grenser her.

De vil avskaffe USA liksom de vil avskaffe Norge.

Så mye står på spill.

Venstresiden spiller va banque, om hele innsatsen, og innsatsen heter Norge.

Start 2019 med å støtte Document

Et fast månedlig beløp gjør at vi kan planlegge utvidelser og vekst. Og hvis du foretrekker impulsive enkeltbeløp, så overraskes vi gjerne : )

[simpay id=»280380″]

Eller overfør til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt vipps-nummer er 13629

For å støtte oss via Paypalgå til vår Støtt Oss-side.

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.