Sakset/Fra hofta

Ropstad, Hareide og Bollestad later som det gjør dem vondt å piske FrP, mens de renner over av godhet for «svake grupper». KrF har ikke oppdaget at det norske folk ikke liker folk som gjør seg bedre på andres bekostning.

Erna Solberg har latt regjeringen overkjøre FrP og Rights. Begge bør ta signalet og svare med å gå sin vei. Når noen så åpenlyst ydmyker deg, har du ikke noe valg.

Siv Jensen burde være vel så mye opptatt av ARS – Antirasistisk senter – som av taxfree-kvoten. Som insider vet hun at reduksjonen av støtten til Rights og økningen til ARS,  er et tydelig politisk signal. Det kalles preferanser.

Erna dytter «jentene» ned og løfter Rune Berglund Steen opp og frem. Stort tydeligere kan det ikke sies: Erna vil vise hvem hun foretrekker, og hun liker ikke «jentene».

Hvorfor ikke? Det kan ikke være beløpet det handler om. En halv millioner er en pølse i slaktetida for regjeringen. Men Jan Tore Sanner og Abid Raja ønsker å sende et signal: Ut med islam-kritikerne, inn med de politiske kommissærene.

Sultan Shoaib, Ervin Kohn og Berglund Steen er litt smurfete, som Nina Hjerpset-Østlie ville kalt det, men kan også være giftige. Særlig Berglund Steen har kommissærblikket.

En blå regjering holder seg med C-Rex og en Politihøgskole som ikke har noen betenkeligheter med å skremme folk til taushet. Det sies selvsagt ikke med rene ord. Men det nye budet lyder: Hvis du vil leve lenge i landet skal du ikke opplate din munn. Du skal helst ikke se en gang i den retningen som Rights og Document opererer.

At Rights ikke bidrar til integrering slik Bård Larsen og Abid Raja sier, er bare påskudd. Den virkelige grunnen for Ernas del er at Rights graver frem ubehagelige fakta, som det virkelige regnskapet for innvandringen.

Spørsmålet Rights må stille seg er: Går det an å være avhengig av en regjering som så tydelig viser at man er uønsket?

Det samme kunne sies om KrF i forhold til FrP.

KrF tåler ikke FrP og det går helt tilbake til Kjell Magne Bondevik. Han og Carl I Hagen kunne ikke fordra hverandre. Under Hareide har det blitt enda verre.

KrF benytter seg av FrP. De rir på FrP som en hest og setter sporene i siden på FrP’erne. Hareide og Ropstad smeller med pisken og forlanger at FrP lystrer.

Hvem tror de at de er? Hvem lar de holde på?

KrF kapitaliserer på en oppdemmet forakt for FrP og vil veksle den i politisk innflytelse. Erna er en durkdreven spiller. Hun vet godt hvordan KrF ønsker å vokse på FrPs bekostning.

Hvis hun hørte etter ville hun høre at FrP er rasende.

Hvis KrF tror at regjeringsforhandlingene skal bli en gjentakelse av budsjettforhandlingene, må de tro om igjen.

Det er som å tro at FrP vil kle seg nakne og danse for KrF mens de synger: – Se hvor for noen dumme svin vi er. Ja, vi har fortjent det. Vi innrømmer det: Hareide hadde rett hele tiden.

Ringside sitter Abid Raja og Trine Skei Grande og trampeklapper.

Erna som ga Sylvi reisepass pga en Facebookpost, kaller dette forhandlinger, mens alle kan se at det er den gamle sporten: FrP-mobbing. Det hjelper ikke å ha tilpasset seg og være dannet.

Når KrF skal inn i regjering er det på FrPs bekostning.

Det gir KrF’erne en sadistisk glede som intet annet kan måle seg med.

 

Støtt Document

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Du kan nå enkelt sette opp fast trekk med bankkort:

For andre bidragsmåter, se vår Støtt Oss-side.

 

Forhåndsbestill Alexander Graus «Hypermoral» fra Document Forlag her!