Sakset/Fra hofta

Farukh Qureshi advarer mot en «blodtørstig», «giftig» og «splittende» Listhaug. Men polarisering og hat er visst heller ikke bra. Foto fra Twitter.

Medlem av organisasjonsutvalget i Arbeiderpartiet og leder i Oslo fengselsfunksjonærers forening, Farukh Qureshi, hevder Sylvi Listhaug er en blodtørstig og giftig politiker.

I anledning at Sylvi Listhaug etter alle solemerker overtar nestledervervet  i Frp etter Per Sandberg, har Listhaug-haterne våket av dvalen de gikk inn i etter hennes avgang som justisminister.

Qureshi er en av dem som nå advarer mot Listhaug og alt hennes vesen – for å si det diplomatisk. Han mener hun vil gi «ekstreme krefter» ny næring.

Samtidig som han gjør sitt beste for å sverte og hate stortingsrepresentant Listhaug, advarer han selv mot hva han kaller «polariseringen» og «hatet»:

«En blodtørstig Listhaug vil sannsynligvis synke enda lavere og fortsette med sin splittende og giftige retorikk – de ekstreme kreftene vil få ny næring og polariseringen/hatet vil nok bli enda tydeligere fremover; skrekk og gru!»

Qureshi får så hatten passer fra andre tvitrere. Mange påpeker diskrepansen mellom hans egne ord og ordene han bruker om Listhaug:

«Litt morsomt at du klager på Listhaugs retorikk, men selv bruker ord som «blodtørstig», «giftige», «hatet», og «skrekk og gru», skriver en.

«Snakk om selvmotsigelser, argumenterer for at Sylvi Listhaug er splittende i sin retorikk, og det gjør du ved å si at hun er blodtørstig, giftig og nærer hat. Dobbeltmoralen lever tydelig vis i beste velvære i AP?» spør en annen.

Farukh Qureshi kandiderte i år til ledervervet i Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund (NFF), men ble vraket av valgkomiteen. I den forbindelse rettet han sterk kritikk mot ledelsen i NFF, som han blant annet kritiserte for mangel på «åpenhet og takhøyde»

Qureshi liker tydeligvis at det er høyt under taket. Hvilken takhøyde han vil bevilge Sylvi Listhaug, kan vi bare gjette oss til.