Syreangrep var noe vi trodde foregikk i India, men det skjer i Storbritannia og det skjer ofte. Resham Khan (21) var ute for å feire fødselsdagen med kjæresten Jameel Mukhtar (37) da Mukhtar havnet i krangel med en tilfeldig forbipasserende, John Tomlin. Før de visste ordet av det hadde han kastet syre på dem. Den var så kraftig at den brente gjennom bilseter og dashbord. Tomlin fikk 16 år for å ha ødelagt to liv. Jameel Mukhtar mente det var altfor lite. Resham hadde en begynnende modellkarriere.

I et desperat forsøk på å dempe trenden med syreangrep i England, ble svovelsyre satt på listen over forbudte giftstoffer fra 1. juli 2018. Som følge av denne lovendringen må alle som skal kjøpe svovelsyre over 15% konsentrasjon ha en såkalt EPP-lisens (Tillatelse for kjøp av eksplosiver og giftstoffer). Det vil naturligvis ikke gjøre den minste forskjell, men signaler er jo viktigere enn resultater nå for tiden.

Lovendringen vi i første rekke ramme forhandlere av blybaserte bil- og motorsykkelbatterier som på grunn av tekniske årsaker ofte selges tørre, med syren levert på flaske ved siden av. Dette blir nå ulovlig å selge til andre enn kunder med lisens, men pussig nok: Det er fortsatt lov å selge de samme batteriene ferdig fylt opp med svovelsyre til publikum, siden disse regnes som en og samme vare – altså et komplett batteri.

I et brev til britiske motorsykkelforhandlere gjør man oppmerksom på lovendringen, og påpeker at endringen ikke gjelder moderne forseglede batterier, eller Litium-Polymerbatterier siden disse ikke inneholder syre. Man legger heller ikke skjul på hvorfor denne lovendringen kommer nå. I brevet står det rett ut, sitat:

«In response to a rise in acid-related violent crimes in recent years, the government had added Sulphuric Acid to its list of regulated explosives.»

Storbritannia har en av verdens høyeste antall syreangrep, med ca to tilfeller rapportert til politiet hver dag, (!) og mange av ofrene blir grusomt vansiret og ødelagt for livet. Politiet advarer også om at antall angrep kommer til å stige. I tillegg hevdes det at helsevesenet behandler langt flere etseskader enn det som faktisk blir rapportert inn til myndighetene, siden offer og angriper i mange tilfeller er i slekt og familie, eller det er kriminelle gjenger involvert.

Britiske myndigheter og politiet har de siste årene jobbet intenst for å finne løsninger som kan stoppe utviklingen. De har også eksperimentert med at britisk politi bærer lakmuspapir på seg, så man kan teste mistenkelige væsker på stedet. Så langt har ikke dette vært særlig effektivt, og nå venter man på bedre tekniske løsninger.

Problemet er at det finnes 15 til 20 lovlige produkter som kan brukes for å ødelegge ansikt og øyne på et offer, og mange av dem finnes under enhver kjøkkenvask. Hvis man er en macho-mann fra kvinnefiendtlige ukulturer, med behov for total kontroll over familiens hunkjønn, er det bare å ha en slik syreflaske stående klar på hylla, så gjør nok kvinnene det de får beskjed om uten særlige protester. De vet jo hvordan ofrene blir seende ut. Og hvem kan vel arresteres for å ha syre eller lut i heimen?

Syreangrep er en ny trend som brer seg i hele Europa etterhvert som samfunnene blir «beriket» av mennesker fra kulturer som i følge globalistene er akkurat like bra som europeisk kultur. Det er en angrepsform som er vel så nådeløs, rask og effektiv som å bruke skytevåpen eller kniv – men dette våpenet er lov å bære på seg seg, det er billig, enkelt å skaffe, og lett å skjule. I tillegg etterlater det ofret i en status som fungerer som en evig advarsel til andre som ønsker å mukke. Slik sett er det kanskje mer effektivt enn skytevåpen eller kniv. Norge har så langt vært forskånet for denne trenden, men det er ingenting som tyder på at det ikke kommer hit også. Truslene er nok til stede allerede.

Lovendringen vil naturligvis ikke gjøre den aller minste forskjell, ettersom angripere bare kan tømme ethvert bilbatteri for de de trenger, eller finne andre egnede væsker. Det er imidlertid viktig for myndighetene å vise at de «gjør noe», så publikum ikke skal bli for oppmerksomme på at myndighetene er maktesløse mot oppgjørsformer og adferd som tidligere var fremmed for Europa, men som ble invitert inn for å gjøre Eruopa enda bedre.

Sjalu beilere har alltid vært et faremoment for kvinner, men i vår nye mangfoldige fremtid (som særlig ønskes velkommen av Europas feminister og unge kvinner), blir det stadig mer å passe seg for.

 

 

Linker:

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/acid-attacks-uk-highest-world-figures-police-revealed-a8098236.html

http://www.legislation.gov.uk/uksi/2018/451/made

 

 

Kjøp Christopher Caldwells «Revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.