Camilla Ryste (t.v.) slutter som kommunikasjonssjef i Ap. Nesten hele Støres lag av rådgivere fra valgnederlaget i fjor har nå sluttet.

Kommunikasjonssjef Camilla Ryste i Arbeiderpartiet slutter i jobben etter fire år.

Det opplyser hun i et innlegg på sin Facebook-side. Hun begynner i høst i ny jobb som kommunikasjonssjef i NAF, melder VG.

«Disse fire årene har vært de mest morsomme, intense, lærerike og slitsomme årene i mitt yrkesliv. Jeg er veldig takknemlig for alt jeg har lært, alle jeg har møtt og alt jeg har opplevd.», skriver hun.

Dermed er snart hele rådgiverlaget som var med på partileder Jonas Gahr Støres valgnederlag i fjor høst borte. Kort tid etter valget sluttet rådgiverne Jonas Bals og Lars Mattis Hanssen. Etter nyttår sluttet daværende sekretariatsleder Hans Kristian Amundsen etter en konflikt med partisekretær Kjersti Stenseng, skriver VG.

Ryste har tidligere vært seniorrådgiver i kommunikasjonsseksjonen på Statsministerens kontor (SMK). Hun har også vært avdelingsleder i Aftenposten og journalist i VG og Dagbladet.

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.