I en liten sak idag melder NTB-AP:

Mann som ble pågrepet etter Paris-terroren, er løslatt

En mann som er siktet for å ha hjulpet den hovedmistenkte etter terrorangrepet i Paris, er løslatt og får vende tilbake til Brussel, ifølge franske myndigheter.

Mannen skal ha kjørt Salah Abdeslam i Brussel dagen etter at angrepet skjedde. Han ble pågrepet i slutten av 2015, ikke lenge etter at 130 mennesker ble drept på seks forskjellige steder i Paris.

Abdeslam, som antas å være den eneste angriperen som overlevde angrepet, har forklart at hans gamle venn ikke visste noe om terrorangrepet.

Den løslatte mannen er ilagt flere restriksjoner. Han har forbud mot å oppholde seg på visse steder og får ikke ha kontakt med visse personer. Han må også jevnlig melde seg for politiet og være hjemme til bestemte klokkeslett.

Se der ja. Ante ingen verdens ting. Absolutt ikke peiling. Og det er klart at jihadisten Abdeslam er til å stole på når han sier at han gamle venn ikke visste noe! Hvorfor i all verden skulle Abdeslam ville lyve om noe sånt? Jihadister er vel også ærlige? Og greie kompiser. En kjempegod gammel venn, spør du meg.

Og med denne supre overvåkningen så er alle trygge. For denne karen var helt uskyldig. Det er derfor han må jevnlig melde seg for politiet og legge seg tidlig hver kveld. Hvem er det den løslatte hjelpe-mannen ikke får ha kontakt med? Andre gamle jihadistvenner?

Forbudet mot å oppholde seg på «visse steder» bør inkludere hele Europa.

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.