Den verdensberømte motedesigneren Karl Lagerfeld, har sagt at han kanskje vil oppgi sitt tyske statsborgerskap i sin forakt for kansler Angela Merkels beslutning om å tillate en million innvandrere i Tyskland, meldte AFP.  Han er et godt eksempel på den mentale spagaten mange globalistiske kjendiser har havnet i på grunn av Angela Merkels tanketomme innvandringspolitikk. 

«Trengte hun virkelig å hevde det var nødvendig å ønske en million innvandrere velkommen på et tidspunkt da Frankrike, som utgir seg for å være et land for menneskerettigheter, lovet å ta inn 30.000?» sa Lagerfeld i et intervju med franske Le Point.

Igjen avviser han Merkel som en «prestedatter som ikke klarer akseptere det onde som Tyskland utførte etter 1933» Designeren beskylder henne for å fremme fremveksten av det høyreekstreme Alternativ for  Tyskland-partiet:

«AfD eksisterte ikke, men med en setning skapte hun det ved å fremmedgjøre to millioner velgere og sende 100 av disse nynazistene til parlamentet,» sa han og henviste til de 92-lovgiverne som fikk sete i Bundestag ved valget sist September.

«Hvis dette fortsetter, vil jeg oppgi mitt tyske statsborgerskap,» sa Lagerfeld, uten å antyde hvilket land han ville gå for som alternativ, selv om han tidligere har indikert at «en ny dag gryr for Frankrike» ved innsettingen av president Emmanuel Macron. «Jeg liker Macron personlig, og (hans kone) Brigitte, men det betyr ikke at jeg vil bli fransk,» sa han til Le Point.

«Jeg liker ikke nasjoner, jeg er kosmopolitisk. Og jeg føler heller ikke tysk – jeg er hanseatisk,» sa han og henviste til den hanseatiske ligaen av handelsmenn om dukket opp i 1200-tallet i Nord-Tyskland. (De var utstyrt med sin egen militære flåtestyrke, hvis penger ikke fungerte. Red.anm) Hans holdning ser ut til å være en sterk reversering fra bare noen måneder siden, da han fortalte magasinet Madame Figaro at han var «en Kraut i sitt hjerte».

«Det er i mine gener, og lever bra med det. Og jeg kommer ikke til å avstå fra og være tysk fordi fru Merkel gjør dumme ting « sa han. Lagerfeld skapte furore allerede i november ved å indikere at Merkel vil skape Holocaust ved å åpne Tysklands grenser for innvandrere.

«Man kan ikke – selv om det er tiår mellom hendelsene – drepe millioner av jøder, slik at du kan hente inn millioner av jødenes verste fiender i stedet» fortalte han et fransk tv-show. Forvirret? Ikke etter neste episode av The Lagerfeld Show. Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Scanpix

Link. 

https://www.afp.com/en/news/206/lagerfeld-may-drop-german-citizenship-over-migrant-welcome-doc-14q6cd1