Søndag 18. mars var det stor demonstrasjon for ytringsfrihet på Speakers Corner ved Hyde Park, og tusenvis av ytringsfrihet-tilhengere stimlet sammen for å høre. Samtidig møtte også flere motstandere opp, og det kom til tumulter. Det låter som en sketsj av Monty Python, men i 2018 er det altså nødvendig  å lage et opprop for ytringsfrihet i Europa…Ved Speakers Corner av alle steder. Hvordan i huleste ble det nødvendig?

Det er mange måter å tåkelegge denne hendelsen på. Man kan la være å skrive om den, slik mainstream media har gjort. Man kan påpeke at den famøse gatedebattanten Tommy Robinson holdt appellen, og der han dukker opp blir det alltid oppløp og uro. Man kan hevde at han samler høyreekstreme krefter som flokker seg rundt hva det skal være av kritikk mot eliten og måten å styre samfunnet på. Man kan skylde på paranoia og konspirasjonsteorier, som jo venstresiden alltid gjør når noen hevder at ytringsfriheten er under press. Men bakgrunnen for denne hendelsen var uvanlig, og verd noen linjer.

Aktivister som vil prate om ytringsfrihet blir arrestert

Det har seg nemlig sånn at Tommy Robinson, den tidligere lederen for England Defence League, og som nå har sluttet i Rebel Media for å gjøre sin egen greie, ikke holdt sin egen tale. Han holdt en tale skrevet av Martin Sellner, den østerrikske profilen fra ungdomsorganisasjonen Generasjon Identity. Sellner var nemlig forhindret fra å holde sin egen tale på dette folkemøtet for ytringsfriheten, fordi han ikke slapp inn i England. Han og følget ble stoppet av britisk politi, fratatt telefonen og plassert i varetekt med hjemmel av Englands nye terrorlover. Ja, du leste riktig. Vi tar det en gang til:

Generasjon Identity, Europas ungdommelige nasjonal-konservative organisasjon, ønsket å holde en tale FOR demokrati og ytringsfrihet ved Speaker’s Corner i England fordi ingen konferansesaler ville huse dem. Tenk det. Speakers Corner er selve origo for vestlig ytringsfrihet, og hvor både Marx, Lenin og Orwell har fått snakke fritt, akkurat som tusenvis av andre gjennom hundrevis av år. Men GI ble altså stoppet på grensa og slapp ikke inn i England – i motsetning til passløse og ID-løse krigføre menn fra krigssoner hvor man hater både England og ytringsfrihet. Tankevekkende, ikke sant? Vel – ikke for venstresiden. De synes det er kjempefint! Mer av sånt!

Denne talen var heller ikke tullprat med gjenklang i tre ivrige tilhørere, som jo slett ikke er uvanlig ved Speakers Corner. Dette var vel begrunnet bekymring for ytringsfriheten i Europa, som altså samlet tusenvis av tilhørere, og titusenvis på streaming – noe som igjen bekrefter at bekymringen for ytringsfriheten er noe mange deler. Det samlet også voldelig og sinte motstandere, noe som er spektakulært nok, men her er poenget:

Det skulle være totalt unødvendig å holde en sånn tale i London i 2018.

Og det burde vært fullstendig latterlig ved Speakers Corner. Når det har blitt provoserende og krenkende å snakke om ytringsfrihet ved Speakers Corner, da har vi kommet et stykke ned i den totalitære malstrømmen globalistene insisterer på. Er ikke det historisk så vet ikke jeg. I talen Sellner skrev, sa Robinson bl.a:

But this time I did not want to let them win! It was about principles! My last refuge was Speakers’ Corner. I remembered my mother telling me about that special place when I was a child. It seemed almost magical to me. A place where everyone, without exception, could just stand on a box and start to speak to those who wanted to listen. I have always loved this tradition of Speakers’ Corner, which seemed very British to me.

But I came only to see that this tradition — the tradition of freedom of speech in the United Kingdom — is dead. Your Country is blocking you from challenging ideas from the outside. This is a disgrace to our democracy. I should be speaking in neat, warm a conference room right now, and you should be sitting in comfortable chairs. Instead, I’m in my cell and you are on the street in a standoff with the enemies of freedom of speech.

And this is very telling! Today there is a war going on for our freedom of speech. This war is being fought on the streets, by you!

Det er ingen «konspirasjonsteori» at ytringsfriheten er under angrep i vestlige land. Gjennom mange år har Sverige hatt nesten full ytringsstopp for islamkritikere eller enhver som vil motarbeide flerkulturen og utfordre det nye liksom-samholdet som glisende politikere selger inn ved siden av koranklossene de har satt ut. Stadig flere euroland innfører lover mot «hatprat» hvor man altså har gjort motivet til det straffbare, og ikke selve gjerningen. Ytringer som kan oppfattes som «krenkende» gir enhver psykopat makt over den som ytrer seg, og bevisene består av abstrakte følelser, og ikke konkrete objekter. Sjansen for justismord er dermed gigantisk, men venstresiden bryr seg ikke om det heller. Mer av det også! De har nemlig ikke noe valg: De følge denne stien mot undergangen for demokratiet:

Når islam kommer inn, må ytringsfriheten ut

Etterhvert som svakhetene, farene og de ødeleggende feilslutningene ved det flerkulturelle samfunnseksperimentet blir tydelige for flere og flere borgere, blir det også nødvendig å bli mer og mer totalitær for å hindre misnøyen å spre seg. Til å begynne med bare snikinnførte man innvandringen fra u-land. Når det ble litt for tydelig hva som pågikk, holdt det med å selge inn en drøm om en større og bedre verden. Når det ikke virket lenger, ble viktigste virkemiddelet å mobbe folk til å holde kjeft, gjennom beskyldninger om hat, hets, fremmedgjøring, splittelse, nazisme, rasisme, høyreekstremisme. Nå virker imidlertid ikke det så veldig mye lenger heller. Problemene venstresiden og globalistene har skapt har blitt for store:

Fra nå og fremover vil det derfor være viktigere å stoppe fakta fra å spre seg, samt stoppe munnen på flerkultur-dissidenter og ateister som kritiserer islam. De vil gjøre det straffbart å spre sannheten om flerkultur, islam og globalistiske politikere og politikken de faktisk har ansvaret for å ha gjennomført. Hvorfor? Fordi globalistene ikke vil ha skylda for det som er i ferd med å skje med Europa. De vil ikke ha skylda for at koranklossene, voldtektene og utryggheten sprer seg.  I stedet vil de legge skylda på kritikerne av flerkulturen. Hadde det ikke vært for dem, ville alt gått bra og utopia ville vært oppfylt.   

Problemet er at kritikerne av flerkultur og islam kan ta til motmæle og påpeke fakta. Dermed er eneste forsvar å stoppe munnen på høyresiden med sensur, og få kritikere kastet i fengsel. Slik venstresiden alltid har gjort gjennom 100 år.  Alt i «det godes» tjeneste naturligvis.  De vil bare stoppe folk som «splitter samfunnet». Alle som hevder flerkultur og islam er farlig for samfunnet er «rasister». Som om islam noengang har samlet noe land eller kultur det har tatt over. Underkastelse fører aldri til noe godt.

Samme sensurtentenser i alle europeiske land.

I Frankrike sa president Macron nylig at han ønsker seg en lov mot «falske nyheter». Hvis dette blir virkelighet, vil alle som ikke publiserer det som den franske regjeringen til enhver tid definerer som «ekte nyheter» bli suspendert. Hvis de befinner seg i utlandet kan de bli blokkert gjennom tekniske løsninger. Facebook og Twitter er med på det.

Det symptomatiske er at islamske publiseringer  som drypper av hat mot Vesten, demokratiet og hvite mennesker ikke er på listen over «hatprat» eller «fake news», selv om de påstår at Muhammed snakket med en gud, og red på et flygende esel. Artikler som påstår muslimene som begår terror er muslimer, blir regnet som «falske nyheter». Skjeggemenn som rasende sier at islam skal ta over Frankrike og Europa, er det ingen som reagerer på. Men så er det jo fakta, så da er det best å ikke nevne det. «Fake news» kommer altså bare fra høyresiden og religionskritikere – hvis noen ikke skulle ha fått det med seg.

Dette er en skjebnetid, hvor venstresiden og globalistene ønsker å hive hele den europeiske arven fra Opplysningstiden med sekulære lover og ytringsfrihet over bord til fordel for islam. Alt for å skjule resultatene av sin egen katastrofale politikk, og hindre kritikerne å ta kontroll over den politiske utviklingen igjen. Venstresiden vil nemlig aldri gi seg: Før de innrømmer at multikultur og globalisme skaper farlige resultater, vil de innføre sensur. Det viser opptrinnet i Hyde Park. Hele talen til Martin Sellner, kan leses i sin helhet her.

http://www.breitbart.com/london/2018/03/18/thousands-gather-londons-speakers-corner-hear-tommy-robinson-deliver-banned-right-wing-activists-speech/

Eneste kur er at du sprer dette og sørger for at flere og flere kommer seg på banen og engasjerer seg. Det er nå, ellers er det for sent. Del denne og andre artikler fra Document. Men vær forsiktig så du ikke risikerer din egen jobb – demokratiets motstandere har nemlig ingen skrupler. De kontakter gjerne sjefen din og sladrer om hvor ekstrem du er, og hvor krenket de er. Alt i «det godes» tjeneste naturligvis. De er jo så gullegode. Tror de.

Og  du? Ikke vær gratispassasjer på demokratiet. Abonnér på Document.no med et lite månedlig beløp. Det er her du finner True News, og går vi tom for støtte blir det stille.

Bare så det er sagt.

Linker:   breitbart.com   gatestoneinstitute.org

Kjøp Kent Andersens bok her!