Gjesteskribent

Bildet: En demonstrant står på et «Blue Lives Matter»-flagg etter at politimannen Jason Stockley ble frikjent for å ha skutt Anthony Lamar Smith i 2011. Dommen falt i St. Louis, Missouri, 15 september 2+17. Foto: Whitney Curtis/Reuters/Scanpix 

Pendelen svinger frem og tilbake i forhold til et midtpunkt. Det tenkte jeg på da document.no 22/2/18 publiserte at lister av danske politikere og deres privatadresser var lagt ut på nettet, med anmodning om drap. Dersom vanlige folk – glem de glatte politikerne – ikke snart tør stå frem mot denne «importerte ekstremismen» vil pendelen logisk ytterligere måtte svinge, dvs mot borgerkrig og mot venstresiden og alle dem som aktivt eller passivt oppmuntrer til mer innvandring. Selv de kuede svenske politi-myndighetene, tenk det, påpeker nå at ekstremist-trusselen er størst fra de islamistiske miljøene. Om dette rapporterte NTB nylig; og dessuten hører vi at fengslene i Frankrike og Tyskland nå sprenges til uhåndterlige dimensjoner pga ikke-vestlige innsatte. I forståelsesfulle Sverige fengsles knapt overgriperne.

Pendelen svinger, likesom tidevannet stiger og synker, og det gjør også økonomien i hva som kalles konjunkturer. Forandring er selve livet og skjer stadig, nær overalt og med alt. Kunsten blir å forstå forandringene og å stå opp i tide mot ondskap og uforstand. Så lenge ikke-vestlig innvandring fremmes av venstresiden, i en grad som går ut over vår alles sikkerhet og vår kultur, skapes protest og motbevegelse, så klart.

I USA får Donald Trump skylden for polariseringen når han reverserer en farlig liberalistisk trend, ute av kontroll etter åtte år med Barack Obama. Demonstrert til overmål nå med sivil ulydighet og voldelige opptøyer. Jeg bare spør, hvem har skylden? Dette vil bare ikke venstresiden se, derfor øker polariseringen, desto mer som det fremkommer bevis for fusk i forbindelse med valget; ikke av republikanerne, men fra demokratene. Folk er ikke dumme, de fleste begynner å se at den som fusket ikke var storkjeften Trump. Pendelen er følgelig begynt å bevege seg tilbake vekk fra den korrupte Hillary-klanen. Forøvrig ikke bare der, men trenden i Europa er generelt også til høyre. Men ikke takket være Høyre-partiet i Norge.

Storkjeften Trump er blitt et hat-objekt ikke fordi han er en verre president enn Obama, tvert imot, men fordi mediene, dominert of venstresiden har kunnet og villet det slik. Hva vi har fått demonstrert der som her er medienes farlige makt, at det lyves uavlatelig, at det går mindre på ideologi enn på makt og privilegier, rene personlige ambisjoner. Og nok et fenomen er oppstått der borte, kanadieren og professoren Jordan Peterson som, like uredd som Trump, står frem i protest mot hysteriet og den liberale eliten som, ikke ulikt Norge,  er  «høy» på seg selv og overbevist om sin egen moralske overlegenhet.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant.