Helge Lurås besværer seg over at NRK ville lage noe på at den russiske ambassaden anbefaler Resett, Herland-rappporten og Steigan.no. Men er det så merkelig at det blir bemerket?

Alle tre er pro-russiske. Lurås kaller det forsøk på en «drittpakke».

Resett serverer jevnlig analyser av Bjørn D Nistad som forherliger Putin-styret. Lurås mener selv det er et russer-hysteri i Norge.

At ambassaden trykker dem til sitt bryst er kanskje ikke så merkelig?

Lurås har en tendens til å ville spille offer. Han har gjentatte ganger klaget over at han før ofte ble kontaktet av NRK, men at det nå aldri skjer, grunnet Resett. Welcome to the canteen! Hva forventer han?

Samtidig har Lurås i flere intervjuer antydet at Document og HRS er rasistisk-etniske som hisser til hat mot «naboen» av en annen tro.

Lurås vil ha i pose og sekk.

Han vil ha definisjonsmakten både over seg selv og hva andre står for, og han vil at andre skal følge hans oppskrift, både når det gjelder Resett og andre.

Det blir vel mye.

Taktikken i forhold til Vigrid-leder Tore Tvedt er avslørende.

Tvedt er aktiv i kommentarfeltet til Resett.

Når Lurås får spørsmål om hvorfor han får lov til det, svarer Lurås at han faktisk er blant de mest moderate.

Tvedt har sagt at vinden blåser i «deres» retning. Han mener antisemittenes. Han sier Sylvi Listhaug er en murbrekker for deres sak, selv om hun ikke ønsker det. Hun er sionist, men baner vei for jødehaterne.

Det er rene ord for pengene og det er ikke lenge siden Tvedt sa det.

Noen må henge bjella på katten.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂