Nytt

Jeff Sessions ga fredag ordre om full gjennomgang av Obama-administrasjonens politikk overfor Hizbollah. Politicos Josh Meyer publiserte søndag et langt essay der han i detalj dokumenterer at Obama-administrasjonen saboterte narkopolitiets arbeid med å kartlegge og pågripe Hizbollahs narkonettverk.

Hizbollah importerte titalls tonn med kokain til USA, men Obama-administrasjonen ville ikke at narkopolitiet skulle slå ned på dem, av hensyn til forhandlingen med Iran. Iran sponser og bruker Hizbollah.

Ledere i narkopolitiet sto frem under fullt navn og fortalte om Obama-folkenes sabotasje. Storyen vakte stor oppsikt. Politico er et venstreorientert magasin.

Nå vil Sessions ha en full gjennomgang: Er det Hizbollah-operatører som burde vært arrestert? Er det hold i påstandene om at US Government holdt en beskyttende hånd over et gigantisk narkonettverk, som også drev med våpensmugling, hvitvasking av penger og terror?

Obamas folk har kalt storyen for en konspirasjonsteori. Det virker som et argument fra mennesker som ikke har noe å fare med.

 

Sessions orders DOJ review after report Obama administration gave Hezbollah a pass