Nytt

Overgriper nummer to i stillbilde fra overvåkingsvideo.

Ei jente på 17 år skal ha blitt dopet og voldtatt av minst tre menn i tre separate episoder i løpet av èn time da hun var på vei hjem i Londons beryktede Tower Hamlets.

Overgrepene skal ha skjedd da jenta var på vei hjem fra en kveld på byen i september.

Politiet tror hun ble overfalt og voldtatt i tre separate episoder mellom klokken 23.55 fredag 29. september og 0.55 dagen etter, og har offentliggjort opptak fra overvåkingskameraer for om mulig å få hjelp fra publikum til å identifisere overgriperne.

Alle overgrepene skjedde i Bethnal Green som ligger i Tower Hamlets.

Jenta hadde mistet kontakten med vennene sine og var på vei hjem til leiligheten sin i Central London.

Marerittet begynte like før midnatt, da kameraet fanget henne opp mens hun ble båret av mannen som trolig er den første overgriperen på Cambridge Heath Road.

Kvaliteten på dette opptaket like før det første overgrepet er så dårlig at det ikke har blitt offentliggjort. Det eneste man kan se er at mannen var mørkt kledd, ifølge politiet.

Det siste opptaket av de to viser dem gå gjennom en dør på den samme gaten. Noen av jentas klær ble senere funnet på stedet.

Kort etter midnatt viser et annet opptak jenta sjanglende i Mint Street, hvor hun forfølges av en mann med skjegg og sykkel som politiet mener er overgriper nummer to.

Mannen følger etter henne gjennom flere gater til de sees på et opptak fra Corfield Street. Litt senere viser opptaket at mannen forlater området.

Så dukker jenta opp med klærne i uorden. Hun fortsetter nedover Corfield Street.

Bare minutter senere, rundt klokken 0.45, blir hun ifølge politiet utsatt for det tredje overgrepet, som muligens utføres av to eller tre menn.

Opptakene viser overgriper nummer tre som møter to andre personer under noen trær. Det virker som om han bøyer seg ned mot fortauet mellom parkerte biler.

Politiet tror jenta ble seksuelt misbrukt der mellom bilene.

Kort etter finner en forbipasserende jenta liggende hjelpeløs på gata i Corfield Streeet og ringer nødtelefonen 999.

Politiet vil gjerne snakke med denne mannen, mistenkt nummer to.

Mistenkt nummer tre nær stedet hvor det overfallet fant sted.

Politiet tror jenta ble dopet og har sendt tester til analyse.

– Dette er et grusomt masse-overfall på ei jente som bare var på vei hjem etter en kveld på byen, sier etterforsker Suzanne Jordan i Metropolitan Police.

– Vi vil gjerne takke dem som hjalp jenta og muligens reddet henne fra en fortsettelse på marerittet.

– Vi mener at to av de tre episodene innebar svært alvorlige overgrep, og vi er fast bestemt på å pågripe gjerningsmennene bak disse grusomme gjerningene, sier Jordan.

 

Daily Mail

The Sun