Nytt

Kvinnen som ble utsatt for det fryktelige overgrepet var på vei hjem fra en tur på byen like etter midnatt da en mann «vennlig» slo følge for at hun skulle «komme seg trygt hjem». Et stykke bak ham fulgte to andre overgripere.

Denne videoen, som politiet har offentliggjort, viser en kvinne som ledes bort fra Covent Garden i London til en stille bakgate hvor hun voldtas av minst to av mennene på filmen. Politiet jakter på disse tre gjerningsmennene:

Uhyggelig midt i London sentrum.

Britiske byer er fulle av overvåkningskameraer. De kan dessverre ikke forhindre kriminaliteten, men de kan i det minste bidra til at man kan identifisere gjerningspersonene i ettertid. Britene er heller ikke redde for å vise etnisitet på overgripere og mediene sladder ikke bilder som skal hjelpe til med å finne dem.

Det tillitsbaserte samfunnet er borte, selv om ikke alle har forstått det enda.

Daily Mail