Callum Hudson-Odoi. Foto: David Klein / Reuters / NTB scanpix

Chelseas Callum Hudson-Odoi (19) er mistenkt for voldtekt. Han ble brakt inn av politiet natt til søndag, men er etter det sluppet fri mot kausjon.

Premier League-spilleren ble anholdt i helgen. Politiet i London bekrefter at 19-åringen er mistenkt for voldtekt. Det melder blant andre avisene The Times og The Sun.

Ifølge The Sun skal han ha invitert en kvinne hjem til seg. Kvinnen er angivelig en modell Hudson-Odoi hadde møtt på nettet. På natten måtte imidlertid både ambulanse og politi rykke ut til Chelsea-stjernens bolig.

«Politi og ambulanse ble tilkalt klokken 03.43 søndag 17. mai etter å ha fått rapporter om at en kvinne følte seg uvel» skrev London-politiet i en pressemelding.

Politiet bekreftet mandag morgen at en mann fortsatt var i deres varetekt. Chelsea har ennå ikke kommentere hendelsen.

Mandag ettermiddag ble det klart hvorfor Hudson-Odoi ble tatt hånd om av politiet.

Tenåringen føyer seg inn i rekken av Premier League-spillere som har brutt britiske helsemyndigheters oppfordring rundt sosial distansering under koronapandemien.

I Hudson-Odois tilfelle kan det vise seg å ha en langt mer alvorlig karakter enn for de andre.

Ifølge BBB må Chelsea-spilleren møte hos politiet for ytterligere avhør. Dette skal skje først i midten av juni.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.